Dj Ciprian Alexandru - Produse, oferte, noutăţi

Articole

5 Idei Pentru O Nunta Alftel

19.11.2018

Petrecerea de nunta poate fi un moment clasic, asa cum il stie toata lumea, sau il puteti transforma intr-un spectacol memorabil pe care invitatii sa si-l aminteasca si sa il povesteasca pentru foarte multa vreme. Pentru o petrecere reusita este bine sa fiti creativi si sa apelati la mici trucuri care vor distra invitatii si ii vor scoate din rutina cu care sunt obisnuiti. Ca Dj de nunta, am vazut tot felul de chestii interesante si am facut un mic top cu idei pentru nunta , care sper sa va inspire !

 

 

Oglinda Foto

Oglinda Foto

Când vine vorba de petreceri sociale – Zile de naştere, nunţi, corporate, etc. – oaspeţii dvs. vor fi dati pe spate de uimitoarea Oglinda Foto !
De ce? Pentru ca este un concept nou care adăuga cu siguranţă acel factor WOW la orice eveniment !
In locul traditionalelor marturii , ofera-le invitatilor o experienta unica in fata oglinzii!  Oglinda foto inseamna mai mult decat poze,  reprezinta un adevarat colt de distractie datorita accesoriilor amuzante care pot fi folosite de invitati.

Hashtag al nuntiiHastag nunta

Toţi invitaţii doresc să împărtăşească bucuria lor de a vă fi alături pe reţelele de socializare. Se găsesc mereu paparazzi care uneori chiar surprind nişte momente frumoase. De ce să nu le găseşti a doua zi mai uşor prin intermediul unui hashtag?
Un prim moment in care  puteti comunica hashtag-ul sub care vor fi postate pozele de la nunta ar fi cel in care trimiteti invitatiile.
Ati putea include in invitatii acel hashtag, astfel incat toti cei care vor participa la nunta sa stie ce au de facut. Astfel, fiecare invitat va va ajuta sa colectionati cele mai frumoase si mai deosebite amintiri de la nunta. Sau poti doar să creezi un semn ori un tablou  pe care să il poziţionezi la un loc vizibil şi să încurajezi invitaţii să îl folosească.

 

 

 

Guesbook cu poze din oglinda foto

Pe langa accesorii variate si  mesaje props va oferim un mic cadou drept amintire:
Guestbook / carte de amintiri cu ganduri frumoase de la toti invitatii. O poza ramane la invitati iar una se lipeste in carte !
Din experienţa noastră mesajele scrise după ce invitaţii şi-au făcut poze în cabina foto sunt foarte pozitive şi vesele.

 

 

 

 

 

 

 Lemonade Bar

Limonada clasică, limonada cu mentă, cu fructe sau cu soc este o băutură răcoritoare pe care invitaţii de la nuntă o apreciază foarte mult, iar un bar alb, elegant decorat cu flori şi fructe apetisante alături de borcane mari de limonadă proaspătă şi delicioasă va impresiona pe toata lumea! Poţi opta şi pentru  un bar de îngheţată sau un fruit bar. Mai multe metode de hidratare, mai mulţi invitaţi fericiţi.

 

 

 

 

 

Guestbook – copac cu frunze

Devenită deja o tendinţă, ideea din spatele acestei cărţi este foarte inteligentă –  invitaţii vă pot lăsa un mesaj pe frunze sau isi pot pune amprenta,  apoi o puteţi înrăma şi atârna în casă.