BIROU CONSULTANTA INFIINTARI FIRME - Produse, oferte, noutăţi

Știri

JURISTI & EXPERTI CONTABILI - Consultanta Infiintari Firme

acum 8 luni

INFIINTARI FIRME CRAIOVA (S.R.L.)

Echipa noastra de JURISTI si EXPERI CONTABILI cu peste 17 ani de experienta in relatia cu Registrul Comertului, va oferta servicii rapide si de calitate!

Noi vom intocmi si redacta actele firmei , vom obtine toate avizele si aprobarile necesare ca firma dumneavoastra sa poata functiona legal. Apeland la serviciile noastre de consultanta si asistenta juridica economisiti timp, bani si aveti certitudinea ca ati ales varianta optima pentru dumneavoastra

INFIINTARI FIRME CRAIOVA IN 3 ZILE
Infiintare SRL · Infiintare PFA – Modificari SRL · Modificari PFA

Pentru mai multe detalii, privind infiintarea unei firme (SRL, PFA, II, IF), in Craiova, sau in orice localitate din judetul Dolj, sau cu privire la actele necesar pentru infiintare firma , te rugam sa ne contactezi telefonic la nr. 0766. 361. 053, pentru o programare, inainte de a depune dosarul la ORC Dolj.

Infiintare firma pentru START-UP Nation 2018

16.06.2018

Infiintare firma pentru START-UP Nation 2018

ITI DESCHIDEM FIRMA, FARA BATAI DE CAP, IN DOAR 3 ZILE!!

Pentru deschidere unei firme (SRL) in Dolj va trebui sa aveti in vedere asociatii care vor reprezenta si administra societatea, si participarea fiecaruia la capitalul social al societatii. Acesta, la momentul infiintarii unui SRL, va trebui sa fie de minim 200 lei, conform prevederilor legale.

Documentele pentru infiintare SRL, se depun la ONRC unde va fi sediul social al firmei, inregistrarea fiind finalizata intr-un termen de 3 zile lucratoare de la data depunerii.

Verificarea si rezervarea denumirii este esentiala pentru a demara procedura de infiintare a unui SRL. In momentul in care v-ati decis sa infiintati un SRL va trebui sa aveti pregatita o lista cu cel putin 3 denumiri, in ordinea preferintelor.

Documente necesare pentru procedura de inregistrare:

– Fotocopii carte de identitate/ pasaport asociati;

– Dovezile privind sediul social/ secundar al societatii;

– Acordul Asociatiei de Proprietari (unde este cazul);

– Specimenul de semnatura pentru administrator.

Pentru programare, in vederea deschiderii unei firme (SRL, PFA, II) la ORC Dolj, va rugam sa ne contactati la telefon 0766. 361. 053

Articole

Radiere Inchidere Firma (SRL, PFA, II) Craiova - Dolj

acum 8 luni

Nu trebuie sa mergi la Registrul Comertului sau la ANAF sa depui actele de infiintare firma. De asta ne vom ocupa tot noi.

Radierea firmei nu necesita un control de la ANAF.

TIMP INCHIDERE / RADIERE FIRMA CRAIOVA:
Aprox 45 zile in cazul lichidarii voluntare a unei firme fara datorii.

Daca vrei sa iti inchizi / radiezi firma (SRL, PFA sau II), cu sediul in CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0766. 361. 053 pentru a programa o intalnire.

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL SRL, PFA, II CRAIOVA - DOLJ

16.06.2018

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL SRL, PFA, II CRAIOVA - DOLJ

In cazul in care nu gasiti niciun spatiu pentru gazduirea sediului social pentru SRL, SRL-D ,PFA, II , va putem ajuta noi, prin gazduirea temporara a sediului social.

Infiintari Firme in Dolj - IEFTIN si RAPID

INFIINTARI FIRME in DOLJ la cele mai mici preturi.

Te-ai hotarat sa-ti infiintezi propria firma? Vrei sa ai afacerea ta ?

Indiferent de alegere: SRL, PFA, PFI, II, noi te putem ajuta!

Iti intocmim toate actele necesare, iti punem la dispozitie contabil, ne ocupam de autorizatii, etc.

Daca vrei sa iti deschizi un SRL, PFA sau II in CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0766. 361. 053 pentru a programa o intalnire.

Parteneriat

Schimbare Modificare CMI in SRL (dosar complet)

16.06.2018

Schimbare / Modificare CMI in SRL (dosar complet)

Aveti un Cabinet Medical Individual (CMI) si doriti sa il schimbati intr-un SRL, dar sa desfasurati aceeasi activitate medicala?

Noi va putem ajuta sa va deschidem un SRL, in baza caruia sa desfasurati aceeasi activitate medicala.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic pentru a programa o intalnire si sa stabilim actele necesare pentru modificarea unui CMI in SRL.

Daca vrei sa iti deschizi o firma ( SRL, PFA sau II ) in CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0766. 361. 053 pentru a programa o intalnire.