Amedo Concept - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Ce cadou sa fac

03.04.2012

Ce cadou sa aleg…

De cate ori ai fost in situatia de a cauta un cadou potrivit pentru o ocazie speciala, pentru a face o surpriza placuta cuiva drag, pentru a-ti bucura sufletul , dar nu ai stiut  ce sa alegi ?
De prea multe ori…nu-i asa ? 
Pentru mine, produsele handmade au avut intotdeauna un farmec aparte.  Imi plac jurnalele si albumele cu coperti din piele moale si hartie antichizata care par venite din vremuri de mult apuse. Imi plac batistele, care pot fi purtate in buzunarul de la sacou sau de la costum , pentru aerul usor retro, dar care te fac remarcat  in orice situatie, imi plac micile bijuterii cu pietre colorate si pline de caldura… imi plac in general produsele handmade, mai ales pentru pasiunea si dragostea pentru frumos cu care au fost create.
Datorita metodelor de lucru artizanale, a materialelor si a finisajelor speciale aceste obiecte sunt in marea lor majoritate obiecte unicat, sau sunt cel mult produse in serii limitate. In plus, fie ca se folosesc  materiale textile sau piele naturala, produsele handmade se pot personaliza cu initialele numelui prin broderie sau prin embosare.
Sunt, poate,  mici detalii dar, cu siguranta acestea fac diferenta , sunt cele care dau un plus de farmec si valoare unor obiecte care pot deveni cadouri de nerefuzat . Cu siguranta vor aduce un zambet pe chipul celei/celui care le va primi.
Eleven Only, un concept 100% romanesc, accesorii si produse handmade, serii limitate la maxim 11 bucati, metode artizanale de lucru, materiale naturale, personalizare prin monogramare.
http://www.elevenonly.com