Agentia Rot - Produse, oferte, noutăţi

Știri

Agentie Dispecerat Servicii Consultanta Imobiliare Simeria

acum 10 luni

Agenția Dispecerat Servicii Consultanță Imobiliare, este un serviciu ce va fi pus la dispoziția clienților cu ajutorul partenerilor înscriși în acest proiect și vine și în întâmpinarea nevoilor partenerilor înscriși, făcând legatura cu clienții, specialiștii, meseriașii sau firmele partenere. În viitorul apropiat, poate apela la acest serviciu, orice persoană care are o problemă de rezolvat, pentru a putea fi ajutată să găsească mai ușor și rapid firma specializată, meșterul potrivit, specialistul de care are nevoie sau cei care doresc să vândă să cumpere sau să închirieze o proprietate. Aici vor găsi serviciul complet.
http://servicii-simeria.webnode.ro

Parteneriat

Colaborare

06.06.2017

 Daca esti reprezentantul unei firme de constructii, de proiectare , certificare energetica sau topograf, al unei echipe care se ocupa de finisaje, al unei companii care comercializeaza materiale de constructii, mobilier ori electrocasnice nu ezita sa ne scrii si sa ne transmiti propunerea ta de colaborare.

   Suntem mereu în cautarea unor noi proiecte de dezvoltare si suntem deschisi în a lega parteneriate solide si de durata pentru a putea oferi în final clientilor nostri cele mai bune solutii.  www.agentiarot.aaz.ro