Adlider - Produse, oferte, noutăţi

Articole

Cat costa un logo Ce pret are un logo profesional

acum 10 luni

Cat costa un logo?

Cat costa un logo nu este intrebarea corecta. Cand te intrebi cat costa un logo, ce pret are un logo, prima data intreaba-te ce vrei tu de la acel logo? Cat de multe iti doresti de la el, cat si ce reprezinta pentru tine si firma ta.
De ce avem nevoie de un logo?

Un logo, sau o sigla, este un element de design grafic, simbolistic, prin culoare si desen care reprezinta o firma, o institutie sau o persoana. De multe ori ne-am lovit de reactia potentialilor clienti, în momentul în care le-am făcut oferta de preţ pentru creare logo sau a altui element de branding. O reactie de panica, venita, nu din lipsa banilor ci din necunoastere. In Romania inca nu stim exact ce este un logo, de ce avem nevoie de el, cat costa un logo, de ce costa atat, de ce diferente mari de pret de la o firma web design la alta, s.a.m.d.

De ce ai nevoie de servicii creare logo firma specializate? Pentru ca, alaturi de numele firmei si a cartii de vizita, logo -ul reprezinta ceea ce au mai important majoritatea firmelor din Romania: imagine. Cam atat se stie despre branding la noi si multi antreprenori fug de agentia web design. Mai exista si o categorie, care isi doresc un super-logo, super-repede si super-ieftin – evident.

Si statistic, s-a demonstrat ca facem majoritatea cumparaturilor dupa branduri cunoscute si recunoscute si, surpriza, la brandurile noi dupa logo, culori si grafica. Asadar, logo-ul este un element de identificare a unei afaceri, a unui produs sau serviciu. Mai exact, e semnul care face diferenţa dintre tine producator de şosete si concurentul tau care face aceleasi şosete ca tine. Este un simbol grafic, insoţit sau nu de text, care prin formă, culoare şi conţinut(mesaj, ) contribuie la construirea brand-ului tău.