RDF SRL, Şofronea

Denumire:
RDF SRL
Adresă:
Strada Zona Industriala 3A
Localitate:
317350 Şofronea
Judeţ:
Arad
Telefon:
004 0257 288 118
Fax:
0040 0257 288 998
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Vanzarea inputurilor pentru agricultura constituie pentru RDF o activitate importanta. Suntem unul din principalii furnizori de seminte, substante pentru protectia plantelor si ingrasaminte chimice, in judetele Arad si Timis. In portofoliul RDF se gasesc produse de calitate, ale unor producatori cu renume cum ar fi: Syngenta, Monsanto, KWS, Pioneer, Bayer, BASF, Timac si lista poate continua.
O alta componenta importanta a agriculturii este comercializare recoltei. RDF a creeat astfel pentru fermieri posibilitatea depozitarii in spatii speciale (siloz) dotate cu tehnologie de ultima generatie, putand prelua astfel spre vanzare cereale in conditii foarte avantajoase.
Datorita faptului ca RDF are relatii contractuale directe cu consumatorii finali va putem asigura de preturi corecte si in conformitate cu piata.

Publicaţi imagini
Profil lung
Pentru a oferii servicii de calitate in echipa RDF au foost cooptati inginerii agronomi cu o bogata experienta, atat in cultura mare ( grau, porumb, floarea soarelui, rapita etc) cat si in pomicultura si legumicultura. Specialisti nostrii viziteaza periodic recoltele partenrilor RDF si fac recomandari si avertizari pentru a avea o recolta sanatoasa, fara daunatori, toate acestea ducand la un rezultat foarte bun. Comertul cu cereale a insemnat pentru RDF stabilirea unor parteneriate de afaceri cu mori din Ungaria si Romania. In urma livrarii catre acestia de cereale de o calitate superioara si conforme cu specificatile cerute, RDF a devenit si comerciant cu produse pentru morarit si panificatie. Putem oferii faina alba, neagra, malai, gris la cel mai bun raport calitate - pret.

Cuvinte cheie:

Agricultura, Cereale, Depozitare, Depozitare Cereale, Consultanta In Agricultura, Comert Cereale, Spatiu Depozitare Cereale, Inputuri pentru Agricultura

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre RDF SRL!

Împărtășește-ți experiența!