Oyl Company S.r.l, Slobozia

1 Recenzie
Oyl Company S.r.l
Soseaua Amara 10
920049 Slobozia
Ialomiţa
0243/216421
0243/232 768
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

OYL COMPANY SRL isi desfasoara activitatea in judetele Ialomita, Braila si Prahova, concentrandu-ne atentia asupra distributiei de materiale de constructii cat si asupra constructiilor civile si industriale.


Profil lung
OYL COMPANY SRL s-a impus prin calitatea si fiabilitatea produselor, prin respectul si interesul pe care il acorda clientilor sai, prin adaptarea rapida la cerintele pietei, in prezent avand o indelunga experienta in domeniul materialelor de constructii.
Cuvinte cheie:
Producator, Materiale, Materiale de Constructii, Constructii Civile, Adezivi, Instalatii sanitare, Pvc, Termice, Tamplarie Aluminiu, Comert materiale Constructii, Materiale Constructii Comert, Caramida, Pavele, Tigla, Bca, Boltari, Prefabricate, Constructii, Pavaje, Civila, Canalizari, Constructii Speciale, Amenajari exterioare, Pavaj, Comert, Constructie, Pietre, Constructori Civil, Special, Producatori, Producatori Pietre Pavaj, Interioare, Constructori Industrial, Consultanta la Proiectare
Publicaţi imagini

Păreri

bujor

materiale de constructie

, cu mai mult de 6 luni în urmă

am avut de nenumarate ori nevoie sa imi cumpar diverse materiale de constructie si am apelat la ei desii au depozitele la iesirea din orasul slobozia si in tandarei din cate stiu. Imi place foarte mult ca sunt costurile mai mici decat in alte depozite de gen si gasesc si o mai mare diversitate. in plus la o anumita cantitate de produse se ofera transport gratuit.
## materiale de constructie
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Oyl Company S.r.l!

Cunoşti firma Oyl Company S.r.l? Împărtășește-ți experiența!