Oyl Company S.r.l, Slobozia

1 Recenzie
Oyl Company S.r.l
Sos. Amara, Nr. 10
920049 Slobozia
Ialomiţa
0243 216 421
076 413 0148
074 520 6855
0243 232 768
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 28 zile

Informaţii detaliate

Număr de agajați
51-100

Descriere

OYL COMPANY SRL isi desfasoara activitatea in judetele Ialomita, Braila si Prahova, concentrandu-ne atentia asupra distributiei de materiale de constructii cat si asupra constructiilor civile si industriale.


Cuvinte cheie:
Materiale de Constructii, Constructii Civile, Instalatii sanitare, Tamplarie Aluminiu, Caramida, Pavele, Tigla, Boltari, Pavaje, Amenajari exterioare, Constructii Speciale, Adeziv, Pavaj, Producatori Pietre Pavaj, Comert cu materiale de Constructii, Producator, Materiale, Construcţii, Pvc, Termice, Bca, Prefabricate, Civila, Canalizari, Comert, Constructie, Pietre, Special, Producatori, Interioare, Constructori Industrial, Consultanta la Proiectare
Publicaţi imagini

Păreri

bujor

materiale de constructie

, cu mai mult de 6 luni în urmă

am avut de nenumarate ori nevoie sa imi cumpar diverse materiale de constructie si am apelat la ei desii au depozitele la iesirea din orasul slobozia si in tandarei din cate stiu. Imi place foarte mult ca sunt costurile mai mici decat in alte depozite de gen si gasesc si o mai mare diversitate. in plus la o anumita cantitate de produse se ofera transport gratuit.
## materiale de constructie
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Oyl Company S.r.l!

Cunoşti firma Oyl Company S.r.l? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere