Garda Financiara Ialomita, Slobozia

Garda Financiara Ialomita
Str. Matei Basarab 3, Et. 5
920023 Slobozia
Ialomita
+40 (243) 236886
+40 (243) 236886
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Garda Financiara este institutie publica de control, cu personalitate juridica, care exercita controlul operativ si inopinat privind prevenirea, descoperirea si combaterea oricaror acte si fapte din domeniul economic, financiar si vamal, care au ca efect evaziunea si frauda fiscala, organizata ca organ de specialitate al administratiei publice centrale în subordinea MINISTERULUI FINANTELOR PUBLICE.
Garda Financiara are în structura:
Comisariatul general; comisariatele regionale si Comisariatul Municipiului Bucuresti, care au în componenta sectii judetene arondate.


Profil lung
Comisariatele regionale se organizeaza ca unitati zonale cu competente teritoriale limitate, care conduc si supravegheaza activitatea de control operativ si inopinat pentru sectiile judetene arondate. Comisarii din comisariatele regionale au competenta de control operativ si inopinat în sectiile judetene arondate.
Consiliile locale sprijina comisariatele Garzii Financiare pentru asigurarea, în conditiile legii, de amplasamente în vederea construirii de sedii proprii pentru Garda Financiara.
Comisariatele regionale si Comisariatul Municipiului Bucuresti sunt unitati cu personalitate juridica.
Cuvinte cheie:
Garda Financiara, Financiar, Institutie Publica, Vamal, Domeniul Economic, Comisariatul General, Administratia Publica Centrala, Control Inopinat, Frauda Fiscala, Comisariate Regionale, Control Operativ, Evaziune
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Garda Financiara Ialomita!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere