SC Perfect Curat SRL, Slatina

SC Perfect Curat SRL
Strada
Slatina
+4 0760 731 911
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Program de lucru: Luni-Vineri 8-20.
Firma noastra servicii de curatenie profesionala iar personalul specializat foloseste detergenti, sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Produsele de calitate ajuta atat la curatenia generala cat si la intretinerea acesteia. Produsele pentru curatenie ajuta la inlaturarea mizeriei de pe pardoseli, mochete si covoare, la curatarea grupurilor sanitare, obiectelor casnice, bucatariilor, etc. Produsele recomandate sunt cele biodegradabile, ce respecta normele ecologice si cu ajutorul carora murdaria se indeparteaza usor iar intretinerea este de lunga durata.


Profil lung
Indiferent de spatiul in care locuiti sau munciti, aveti nevoie de curatenie in jurul Dumneavoastra! Noi venim in ajutor cu cele mai bune solutii de curatare si cu personal calificat astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat!

PerfectCurat vine in ajutorul Dvs. si va ofera solutii complete pentru realizarea si intretinerea curateniei in sedii de firme, cladiri de birouri, spatii comerciale sau resedinte persoane fizice, curatenie in sedii ambasade, consulate.
Noi raspundem cu promptitudine tuturor cerintelor in materie de curatenie, oferim solutii eficiente, seriozitate, rapiditate si flexibilitate.
Serviciile de curatenie cuprind o serie de operatii: Curatarea geamurilor, balustradelor, usilor, tocurilor, intrerupatoarelor, lustrelor, tablouri, etc.
Folosim echipamente profesionale de ultima generatie marca Karcher, consumabile si detergenti exclusiv din gama profesionala, produse ecologice care respecta toate normele tehnologice in vigoare.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin telefon sau e-mail, iar un reprezentant al firmei noastre se va deplasa in cel mai scurt timp la dumneavoastra pentru a face o evaluare a spatiului ce trebuie curatat.
Cuvinte cheie:
Detergenti, Covoare, Servicii de Curatenie, Sapunuri, Seriozitate, Persoane Fizice, Odorizante, Rapiditate, Spalarea Geamurilor, Faiantei, Solutii Eficiente, Aspirarea Mochetelor, Spalarea Gresiei, Aerisirea Incaperilor, Personalul Specializat, Indepartarea Urmelor de Tencuiala, Dezinfectanti de Marca
SC Perfect Curat SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Perfect Curat SRL!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Strada Vasile Parvan 15
  600372  Bacău
 2. B-Dul Unirii, Nr. 30
  600246  Bacău
 3. Str. Slanicului Nr. 2
  600209  Bacău
 4. Str. Ioniţă Sturza-Sandu Nr. 3
  600269  Bacău
 5. Str. Alexei Tolstoi, Nr. 12
  600093  Bacău
 6. Nicolae Balcescu Nr. 10-12
    Bacău
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere