SC Perfect Curat SRL, Slatina

Adresă:
Strada
Localitate:
Slatina
Mobil:
+4 0760 731 911
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Program de lucru: Luni-Vineri 8-20.
Firma noastra servicii de curatenie profesionala iar personalul specializat foloseste detergenti, sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Produsele de calitate ajuta atat la curatenia generala cat si la intretinerea acesteia. Produsele pentru curatenie ajuta la inlaturarea mizeriei de pe pardoseli, mochete si covoare, la curatarea grupurilor sanitare, obiectelor casnice, bucatariilor, etc. Produsele recomandate sunt cele biodegradabile, ce respecta normele ecologice si cu ajutorul carora murdaria se indeparteaza usor iar intretinerea este de lunga durata.

Profil lung
Indiferent de spatiul in care locuiti sau munciti, aveti nevoie de curatenie in jurul Dumneavoastra! Noi venim in ajutor cu cele mai bune solutii de curatare si cu personal calificat astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat!

PerfectCurat vine in ajutorul Dvs. si va ofera solutii complete pentru realizarea si intretinerea curateniei in sedii de firme, cladiri de birouri, spatii comerciale sau resedinte persoane fizice, curatenie in sedii ambasade, consulate.
Noi raspundem cu promptitudine tuturor cerintelor in materie de curatenie, oferim solutii eficiente, seriozitate, rapiditate si flexibilitate.
Serviciile de curatenie cuprind o serie de operatii: Curatarea geamurilor, balustradelor, usilor, tocurilor, intrerupatoarelor, lustrelor, tablouri, etc.
Folosim echipamente profesionale de ultima generatie marca Karcher, consumabile si detergenti exclusiv din gama profesionala, produse ecologice care respecta toate normele tehnologice in vigoare.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin telefon sau e-mail, iar un reprezentant al firmei noastre se va deplasa in cel mai scurt timp la dumneavoastra pentru a face o evaluare a spatiului ce trebuie curatat.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Perfect Curat SRL!

Împărtășește-ți experiența!