Scoala de Soferi Amso, Sibiu

Adresă:
Str. Badea Cartan Nr.1
Localitate:
Sibiu
Telefon:
0269 242 666
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Infiintata in 1990 ca microintreprindere si transformata in 1991 in societate comerciala, scoala de Soferi Amso si-a inceput activitatea cu 2 autoturisme Dacia, ajungand ca in momentul de fata sa detina 31 de vehicule.
Promovabiliatatea cursantilor scolii Amso este in medie 60-70% la prima examinare si aproximativ 85% la a doua examinare, o garantie a calitatii serviciilor oferite.
In sediul de la Medias scoala Amso dispune de 3 sali pentru cursurile teoretice avand o capacitate de 60 de locuri, dotate cu planse retroproiector, planse expuse pentru legislatie si mecanica, machete pentru mecanica, aparatura video.
Relatii cu publicul:
luni - vineri: 8-20; sambata 9-12.

Adăugaţi imagini
Profil lung
Sala de legislatie rutiera in suprafata de 150mp pentru o capacitate de 30 de cursanti pe grupa, dotata cu panouri cu indicatoare, panouri aditionale, panouri cu marceje, panouri cu semnalele agentului de circulatie, autovehicule in miniatura, macheta de retea stradala, trusa sanitara, carte de prim ajutor, semafoare, retroproiector, aparatura video cu monitor, televizor, videoproiector.
Parc auto: pentru instruirea practica in conducerea auto a persoanelor, in vederea obtinerii permisului de conducere a autovehiculelor, scoala de soferi Amso detine 21 de autoturisme, 1 autocar, 2 autocamioane, 4 remorci, 2 motociclete si 1 motociclu. Autovehiculele sunt agreate si dotate conform prezentelor norme: inspectia tehnica periodica, asigurare pentru daune cauzate tertilor si persoanelor aflate in interiorul acestora.
Cabinete medicale pentru obtinerea fisei de consultatii medicale pentru conducatorii de autovehicule. Cabinet boli interne, chirurgie-ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, medic generalist.
5. Poligon auto pentru categoria A si subcategoria A1, spatiu pentru parcare autoturisme firma, parcare pentru autocamioane, remorci, autocar si autoturisme.

Cuvinte cheie:

Cabinete medicale, Autoturisme, Televizor, Scoala de Soferi, Remorci, Motociclete, Parc Auto, Autocamioane, Autocar, Permis de Conducere, Videoproiector, Examinare, Cursanti, Semafoare, Retroproiector, Trusa Sanitara, Moped, Profesori Legislatie Rutiera, Motociclu, Sala de Legislatie Rutiera, Panouri Aditionale, Panouri cu Marceje, Carte de Prim Ajutor, Panouri cu Semnalele Agentului de Circulatie, Aparatura Video cu Monitor, Autovehicule In Miniatura, Medic de Prim-Ajutor, Instructori de Conducere, Panouri cu Indicatoare

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Scoala de Soferi Amso!

Împărtășește-ți experiența!