Electromontaj Carpati SA Sibiu

Denumire:
Electromontaj Carpati SA Sibiu
Adresă:
Strada Lector 12
Localitate:
550245 Sibiu
Mobil:
0742209477
Fax:
0269214676
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

A fost infiintata in noiembrie 1949, odata cu debutul programului de electrificare a României, ca intreprindere zonala ca Intrepriderea de Stat Electromontaj in cadrul Ministerului Industriei. Din 1953 a activat in Trustul Electromontaj din cadrul Ministerului Energiei Electrice sub diferite denumiri: întreprindere de constructii montaje energetice, Grup santiere Electromontaj Sibiu, Antrepriza Electromontaj Sibiu. In anul 2004, societatea a aniversat 55 ani de activitate neitrerupta, fiind un nume cunoscut si apreciat in sectorul energetic din tara.

Publicaţi imagini
Profil lung
In prezent S.C. Electromontaj "CARPATI" S.A. Sibiu este o companie cu capital integral privat, actionarul principal fiind S.C. ROMELECTRO S.A. Bucuresti.
In conditiile liberalizatii si globalizarii pietei, concurenta in domeniu devenind acerba, S.C. Electromontaj "CARPATI" S.A. Sibiu a reusit sa-si pastreze capacitatea, a facut investitii tot mai mari pentru retehnologizare si modernizare si se adapteaza cat mai flexibil la schimbarile majore ce au loc in mediul sau de activitate. Diversificarea productiei si restructurarea societatii, actiuni dezvoltate prin efortul sustinut al conducerii societatii si salariatilor sai, sprijiniti de actionariat vor mentine S.C.
Electromontaj "CARPATI" S.A. Sibiu in categoria firmelor viabile si cu o buna imagine in rândul clientilor sai.

Cuvinte cheie:

Instalatii, Confectii metalice, Montaj, Metalice, Industria, Hidro, Constructii Montaj, Constructii Montaj Instalatii, Constructii Montaj Retele, Structuri, Energetica, Nucleare, Energocentrale Termo

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Electromontaj Carpati SA Sibiu!

Împărtășește-ți experiența!