Real Hypermarket - Suceava, Şcheia

2 Păreri
Real Hypermarket - Suceava
Str. Humorului, Nr. 86
727525 Şcheia
Suceava

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
SC REAL HYPERMARKET ROMANIA SL
Nr. de înmatriculare
J40/17398/2007

Descriere

Va invitam in hypermarketul nostru pentru cumparaturi fara egal! Segmentul alimentar reprezinta 75% din totalul vanzarilor real. In sectorul produselor alimentare un accent deosebit se pune pe calitate si prospetime. Fie ca e vorba de fructe si legume, fie ca e vorba de carne, mezeluri, peste, branzeturi sau gama larga de produse lactate si de panificatie, real pune zilnic la dispozitia clientilor sai o oferta de marfuri proaspete din toata lumea, precum si din regiune, in functie de anotimp. In fiecare zi se prelucreaza si prepara sute de produse proaspete in fiecare magazin real, - Painea si alte produse de panificatie de exemplu sunt coapte pe parcursul zilei chiar in hipermarketul real. Pentru asigurarea calitatii ridicate a produselor proaspete, multi dintre angajatii din Romania au fost instruiti in tari ca Polonia, Rusia si Germania.

 1. Contact
 2. Garantii si servicii
 3. Magazine
 4. Posturi disponibile
 5. Preturi mici

Profil lung
Zona de Galerie pozitionata in fata hipermarketului real, - ofera clientilor o serie de alternative la cumparaturi, suplimentand in acest mod propriul nostru portofoliu de produse. Acesta este de altfel motivul pentru care hipermarketurile real, - prezinta o atractivitate unica. Galeria comerciala eleganta, ambientul placut, existenta spatiilor largi de parcare, diversele servicii oferite clientilor fac din real, - hypermarket un centru comercial de succes.
real, - Hypermarket se afla in stransa legatura cu tara in care functioneaza. real, - reprezinta un utilizator pe scara larga a ofertei locale de produse si creeaza intre de 300 - 350 de locuri de munca in fiecare magazin.
80% din produsele oferite spre vanzare sunt asigurate de la producatorii nationali. Tot pe acest segment se pot gasi o gama larga de produse electronice si electrocasnice, carti si muzica, precum si bunuri de larg consum, articole de sport, jocuri si articole pentru timpul liber, textile si incaltaminte, etc.
Descriere limbă străină
The food based turnover counts for around 75 percent of total sales. Particular focus in the food assortment is the freshness on the ultra fresh products like meat, fruit and vegetable, fish and bakery which real, - offers to its customers sourced from all over the world and from the region, depending on the season. Every day, hundreds of products are freshly processed and prepared within the stores. Bread and other bakery products are baked fresh during the day in the real, - hypermarket, too. To ensure high quality of the fresh production, many of the Romanian staff has taking part in training in Poland, Russia and Germany.
Cuvinte cheie:
Hypermarket, Produse Alimentare
Produse
Produse cofetarie, carne tocata, legume, fructe, peste congelat, Iaurt, Smantana, Branza, legume congelate, Paste, sunca, hrana pentru animale, malai, ciocoloata, cornuri, apa plata, apa minerala, Lenjerii de pat, Piese auto
Servicii
Informatii, Livrare gratuita, Credite, Produse proaspete, Pungi peste, Cantarire, Congelare, Cos Cumparaturi, Banc probe, Centru Copiere
Mărci
Danone, Fox, pepsi, Coca-Cola, Nivea, Gillette, Persil, Pampers, Dero
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Bonuri de masă
  Bonuri de masă
Real Hypermarket - Suceava apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

adeelisa
real

, cu mai mult de 6 luni în urmă

bun bun :X preturile chiar sunt bune..imi place ca asigura transport..astept sa se faca si la mine in oras :-"

Nicoreac Ioan
Real

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Real este hipermarketul unde merg si imi fac cumparaturile.Ce imi place la Real este ca toate sunt la locuri lor si daca caut ceva imediat gasesc.Gasesti o multime de oferte la multe dintre produsele lor.Deci Real este locul perfect unde sa-mi fac cumparaturile

Scrie o părere pentru Real Hypermarket - Suceava!

Cunoşti firma Real Hypermarket - Suceava? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Calea Humorului Nr. 100
  720057  Suceava
 2. Humorului, Strada, 1
  727525  Şcheia
 3. Strada George Enescu Nr. 38, Bl. T90
  720253  Suceava
 4. Strada Slatioarei Nr. 1 Nr. Ap. 1
  720266  Suceava
 5. Strada Universitatii Nr. 15-17, 19
  720229  Suceava
 6. Calea Unirii Nr. 27B
  720019  Suceava
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere