Rom Sarmex SRL, Satu Mare

Denumire:
Rom Sarmex SRL
Adresă:
Str. Careiului 3-5
Localitate:
440157 Satu Mare
Telefon:
0261/769.536
Fax:
0(261)769820
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Infiintata in 1968, SC Sarmex SA Satu Mare este specializata in producerea de mobilier in serie avand o bogata experienta in productia si distributia acestuia. Societatea noastra este in prezent cea mai importanta intreprindere de profil din nord-vestul tarii, reusind de-a lungul anilor sa faca fata cu succes concurentei si sa investeasca tot mai mult in calitatea materiei prime si a tehnologiei folosite pentru a realiza un mobilier pe gustul clientilor din toata Europa. Obiectivul nostru principal este calitatea pieselor de mobilier oferite, iar rodul muncii nostre a fost rasplatit anual prin diplome si locuri fruntase in topul celor mai bune firme din Romania. Dar cel mai important lucru, Sarmex a obtinut de-a lungul anilor loialitatea si satisfactia clientilor sai, adesea extrem de exigenti.

Publicaţi imagini
Profil lung
SC Sarmex SA Satu Mare produce mobilier in serie, 99% din productie fiind destinata exportului.
Descriere limbă străină
The company is the most important in this field in the North-West of the country, along the years we succeeded to keep up with the competition and to invest more and more in the quality of the raw materials and the technology used to produce furniture according to the special taste of customers all over Europe.

Cuvinte cheie:

Mobila, Scaune, Dormitoare, Producatori Mobila, Producator de Mobila, Mobilier Birou, Comode, Mobilier de Birou, Mobilier Sufragerii, Exportator Mobila, Export Mese

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Rom Sarmex SRL!

Împărtășește-ți experiența!