Decolux S.r.l, Satu Mare

Denumire:
Decolux S.r.l
Adresă:
Strada Careiului 61
Localitate:
440180 Satu Mare
Telefon:
0361 806 852
Fax:
0261 768 743
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Infiintata in anul 1992 firma DECOLUX ofera clientilor sai o gama larga de corpuri de iluminat, cabluri si materiale electrice, produse de buna calitate si aspect deosebit care este data de experienta si inspiratia producatorilor italieni, nemti, austrieci, francezi si romani ai caror reprezentanti autorizati suntem in judetul Satu Mare.

Publicaţi imagini
Profil lung
In toti acesti ani firma DECOLUX sa concentrat an de an pe cresterea satisfactiei clientilor, oferindu-le mereu ultimele aparitii in domeniul iluminatului ambiental si arhitectural reusind sa ne creem un nume in domeniu, recunoscut de toata lumea si ca UNIVERSUL LUMINII. devenind pe zi ce trece un brand tot mai cunoscut . Ca urmare cresterii investitiilor imobiliare in Satu Mare, am construit o expozitie cu vanzare pe strada Careiului nr 61, in suprafata de 750 mp in care am reusit sa punem mai bine in valoare oferta noastra, care cu aceasta ocazie a crescut in calitate si cantitate lucru care ne recomanda ca un partner de incredere pentru dumneavoastra .

Cuvinte cheie:

Distribuitor, Corpuri de Iluminat, Baie, Becuri, Lampadare, Materiale Electrice, Spoturi, Aparataj electric, Plafoniere, Iluminat Casnic, Corpuri de Neon

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Decolux S.r.l!

Împărtășește-ți experiența!