Comat, Satu Mare

Adresă:
Strada Magnoliei, Nr. 51
Localitate:
440198 Satu Mare
Telefon:
0261-769777
Fax:
0261-769850
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Avem deosebita placere sa va prezentam firma noastra, "COMAT" S.A. Satu Mare, care a fost infiintata in 1972 ca o Intreprindere Teritoriala de Aprovizionare, avand ca obiect de activitate comercializarea produselor industriale, ea functionand neintrerupt pana in prezent.

Adăugaţi imagini
Profil lung
Incepand cu 7 decembrie 1993, capitalul social a fost in intregime privatizat.

In prezent COMAT S.A. Satu Mare are un renume de firma care practica un comert profesionist, acest fapt fiind apreciat atat de furnizorii cat si, mai ales, de beneficiarii nostri.

Partenerii incheie afaceri cu noi pentru a avea produse de calitate, livrate la timp si nu in ultimul rand la preturi competitive.
Interesul major al firmei SC COMAT SA Satu Mare este satisfacerea cerintelor partenerilor prezenti si viitori. Am fi fericiti, daca v-ati convinge de eficienta conlucrarii cu firma COMAT S.A. Satu Mare.

Sansa va apartine Dumneavoastra, dar nu uitati, suntem intodeauna pregatiti sa fim cei mai buni.

Cuvinte cheie:

Instalatii, Materiale, Materiale de Constructii, Electrice, Diverse, Scule, Vopsele, Lacuri, Chimice, Izolatii, Cupru, Produse Metalurgice, Grunduri, Masini de Gaurit, Policarbonat, Betoniere, Alama, Bronz, Profile Laminate, Discuri Abrazive, Corniere, Europrofile, Oteluri Inoxidabile, Masini de Tencuit, Rotund, Heb, Patrat, Hem, Hss, Hexagonal, Truse de Scule Profesionale, Striată, Tevi Si Tuburi Pvc, Tabla Si Tevi din Aluminiu, Oţel Lat, Zincată, Dispozitive Si accesorii, Burghie Sds, Tablă Groasă Laminata, Cutată, Elemente Si Organe de Asamblare

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Comat!

Împărtășește-ți experiența!