Alpina S.a, Reghin

7 Păreri
Alpina S.a
Str Ierbus, Nr. 10
545300 Reghin
Mureş
0265522091
0265521161
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J26/336/1991
CIF
1235137

Descriere

Desfacere articole de pielarie si incaltaminte. Producator incaltaminte.


Cuvinte cheie:
Marochinarie, Producatoare de Incaltaminte, Machine Per
Alpina S.a apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

Imi cumpar incaltaminte de cate ori ajung prin reghin. Preturile sunt foarte accesibile pentru incaltaminte de piele, iar calitatea este superioara. Am cautat produsele pe site-uri internationale si am ramas uimit la ce pret se vand.

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua!Am fost astazi la magazinul lor (Alpina),programul fiind pana la ora 13:00 (sambata),am ajuns la 13:05,iar agentul de paza nu ma lasat sa intru pentru un timp de 10 minute,eram venita tocmai din Targu Mures,fiind sigura ca vroiam sa-mi iau o pereche de botine de vara.Agentul de paza a vorbit foarte urat rugandu-l sa ma lase doar 10 minute!Mi-a inchis usa in nas si a folosit cuvinte obscene!Niciodata nu voi mai calca in acel magazin,fiind clienta veche.

Comentariu

cu mai mult de 6 luni în urmă

la Alpina nu trebuie sa intri in fabrica pt. a vizita magazinul deci nu ai de-a face cu agenti de paza. intrarea in magazin este in exterior.

Morar

Mariana

cu mai mult de 6 luni în urmă

Produsele Alpina sunt de foarte buna calitate si deosebit de frumoase ca design. De oricate ori intri in magazinul firmei poti pleca cu oricate perechi de incaltaminte iti permiti sa cumperi, pentru ca ai de unde si din ce alege. Raportul calitate pret este foarte bun.

beniamin

Alpina

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Alpina este un magazin renumit si spun aceasta deoarece stiu foarte multe persoane care vin din alte zone mai indepartate doar pentru a-si achizitiona produsele puse la dispozitie de acest ofertant. De aici imi dau seama ca relatia calitate-pret e buna; produsele isi merita pretul deoarece calitatea e una deosebita!

Kessel Ionut

Incaltaminte de calitate

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Alpina este o importanta producatoare de incaltamine in municipiul Reghin. Incaltamintea este de calitate, si va pot garanta din propriile experiente. In urma cu cativa ani, inainte sa folosesc produsele oferite de Alpina, mi se rupeau adidasii dupa 2-3 luni de folosire. Apoi m-am gandit sa incerc adidasi si de la Alpina si sunt foarte multumit. O pereche de adidasi m-au tinut chiar un an si jumate si pot spune ca jucam fotbal aproape in fiecare zi. Va recomand Alpina pentru incaltamintea sa de calitate.

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Alpina S.a!

Cunoşti firma Alpina S.a? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

  1. Str. Pandurilor, Nr. 24
    545300  Reghin
  2. Str Apalinei, Nr. 3
    545300  Reghin
  3. Str. Voinicenilor, Nr. 195
    547566  Bărdeşti
  4. Harta firmelor asemănătoare din apropiere