Alpina S.a, Reghin

Denumire:
Alpina S.a
Adresă:
Str Ierbus, Nr. 10
Localitate:
545300 Reghin
Judeţ:
Mureş
Telefon:
0265522091
Fax:
0265521161
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 3 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Desfacere articole de pielarie si incaltaminte. Producator incaltaminte.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Marochinarie, Producatoare de Incaltaminte, Machine Per

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J26/336/1991
Cod de identificare fiscală
1235137

Păreri

5 Stele

4 noiembrie 2015

Imi cumpar incaltaminte de cate ori ajung prin reghin. Preturile sunt foarte accesibile pentru incaltaminte de piele, iar calitatea este superioara. Am cautat produsele pe site-uri internationale si am ramas uimit la ce pret se vand.

1 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua!Am fost astazi la magazinul lor (Alpina),programul fiind pana la ora 13:00 (sambata),am ajuns la 13:05,iar agentul de paza nu ma lasat sa intru pentru un timp de 10 minute,eram venita tocmai din Targu Mures,fiind sigura ca vroiam sa-mi iau o pereche de botine de vara.Agentul de paza a vorbit foarte urat rugandu-l sa ma lase doar 10 minute!Mi-a inchis usa in nas si a folosit cuvinte obscene!Niciodata nu voi mai calca in acel magazin,fiind clienta veche.

Comentariu

23 august 2015

la Alpina nu trebuie sa intri in fabrica pt. a vizita magazinul deci nu ai de-a face cu agenti de paza. intrarea in magazin este in exterior.

Morar
5 Stele

Mariana

cu mai mult de 6 luni în urmă

Produsele Alpina sunt de foarte buna calitate si deosebit de frumoase ca design. De oricate ori intri in magazinul firmei poti pleca cu oricate perechi de incaltaminte iti permiti sa cumperi, pentru ca ai de unde si din ce alege. Raportul calitate pret este foarte bun.

beniamin
4 Stele

Alpina

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Alpina este un magazin renumit si spun aceasta deoarece stiu foarte multe persoane care vin din alte zone mai indepartate doar pentru a-si achizitiona produsele puse la dispozitie de acest ofertant. De aici imi dau seama ca relatia calitate-pret e buna; produsele isi merita pretul deoarece calitatea e una deosebita!

Kessel Ionut
5 Stele

Incaltaminte de calitate

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Alpina este o importanta producatoare de incaltamine in municipiul Reghin. Incaltamintea este de calitate, si va pot garanta din propriile experiente. In urma cu cativa ani, inainte sa folosesc produsele oferite de Alpina, mi se rupeau adidasii dupa 2-3 luni de folosire. Apoi m-am gandit sa incerc adidasi si de la Alpina si sunt foarte multumit. O pereche de adidasi m-au tinut chiar un an si jumate si pot spune ca jucam fotbal aproape in fiecare zi. Va recomand Alpina pentru incaltamintea sa de calitate.

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Alpina S.a!

Cunoşti firma Alpina S.a? Împărtășește-ți experiența!