Hotel Maria, Râmnicu Vâlcea

Adresă:
Str Antim Ivireanul nr 48
Localitate:
240113 Râmnicu Vâlcea
Judeţ:
Vâlcea
Telefon:
+4 0250 713 603
Fax:
+ 4 0250 713 472
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Hotelul Maria, inaugurat in decembrie 2004 asigura dotari si servicii de calitate pentru toti turistii si oamenii de afaceri ce doresc o ambianta placuta in Ramnicu Valcea.
Amplasat intr-o zona linistita a centrului orasului hotelul dispune de 25 de camere, 2 apartamente, lift, bar, restaurant si sala de conferinte.

Profil lung
Restaurantul, cu o capacitate de 80 - 120 de locuri, cu o gama foarte larga de preparate culinare, este locul ideal pentru organizarea de dineuri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive, cocktail-uri.
Atat camerele duble cat si cele twin pot si utilizate si in regim single.
Barul completeaza atmosfera deosebita a restaurantului, oferindu-va o diversificata gama de bauturi rafinate.
Cafeneaua este conceputa ca un loc deschis, ca un spatiu in care se intalnesc lumina si caldura, pentru a crea o atmosfera primitoare. Spatioasa si eleganta, cafeneaua functioneaza si ca bar de zi, fiind decorul cel mai potrivit pentru discutiile de afaceri sau diversele intalniri intre cei care apreciaza tinuta unui local.

Păreri

pluteanu alin
5 Stele

spatios

, 25 decembrie 2009

un hotel nou modern care dispune si de sala de recreere , camerele sunt spatioase cu mobilier moodern , minibar , acces internet iar mancarea este intotdeauna proaspata

Andrei
5 Stele

Parere!

, 19 decembrie 2009

Un loc ideal unde poti sa iti petreci vacanta. Deasemenea este un spatiu foarte bun pentru organizarea unor nunti, botezuri.

Scrie o părere pentru Hotel Maria!

Cunoşti firma Hotel Maria? Împărtășește-ți experiența!