Oficiul Postal Nr. 1, Râmnicu Sărat

Adresă:
Str. Victoriei 22B
Localitate:
125300 Râmnicu Sărat
Judeţ:
Buzău
Telefon:
0238/562883
Fax:
0238/562883
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

CN Poşta Română SA este operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (75 la sută din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (25 la sută din pachetul de acţiuni).

Profil lung
Poşta Română îşi desfăşoară activitatea în domeniul comunicaţiilor poştale, obiectul principal de activitate fiind administrarea, dezvoltarea, exploatarea serviciilor de poştă şi colaborarea cu organizaţii similare străine în realizarea acestor servicii pe plan internaţional, în conformitate cu prevederile Ordonanţei nr. 31/2002 aprobată prin Legea nr. 642/2002 privind serviciile poştale şi a licenţelor ori autorizaţiilor acordate. CN Poşta Română SA este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale, furnizor unic de serviciu universal în orice punct de pe teritoriul României, la tarife accesibile tuturor utilizatorilor şi la standarde ridicate de calitate. Poşta Română participă pe piaţa liberă a serviciilor de poştă şi presă cu valoare adaugată în calitate de concurent şi desfăşoară şi alte activităţi colaterale, necesare realizării în condiţii de rentabilitate a obiectului său principal de activitate, respectiv comerţ exterior, aprovizionare, cercetare şi proiectare tehnologică şi informaţională, servicii medicale, învăţământ, social-culturale etc.

Păreri

5 Stele

21 octombrie 2014

OP.Rm.Sarat1,singurul oficiu postal cu care se poate mandri orasul nostru.Chiar daca printre.noi sunt si nemultumiti eu vreau sa le multumesc tuturor salariatilor pentru cinstea si devotamentul cu care isi desfasoara activitatra chiar si in unele conditii de srtes maxim.BRAVO POSTASILOR RAMNICENi!

5 Stele

21 octombrie 2014

Una dintre cele mai serioase institutii ,cu cele mai mici tarife si cu un personal de calitate

ispas
2 Stele

Posta

, 29 decembrie 2009

Plasat in centrul orasului are o incapere foarte mica cu niste angajati satuli de munca pe care o fac zi de zi care mai si vorbesc in scarba cu tine daca le ceri un timbru.Noroc cu postasii care umbla prin oras ca sunt mai de treaba ca altfel ma lepadam si de serviciile lor
Tags: ## servicii postasiScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Oficiul Postal Nr. 1!

Cunoşti firma Oficiul Postal Nr. 1? Împărtășește-ți experiența!