Goblenart, Rădăuţi

1 Recenzie
Goblenart
Granicerului 14/23.
725400 Rădăuţi
Suceava
0230 - 563493
023 - 0567400
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Suntem o firma care lucreaza in domeniul artei "picturii" cu acul, a goblenurilor de peste 10 ani in colaborare numai cu firme externe, din toata Europa. Astfel am cusut prototipurile colectiilor pentru firmele: CARL J. PERMIN A/S din Danemarca, O. Oehlenschlagers Eftf din Danemarca, LANARTE din Olanda, COATS din Germania, ROUGE DU RHIN din Franta, ARCALAINE din Elvetia, KEEPING TRADITION din Belgia si pentru inca un numar important de magazine coasem modelele de prezentare. Astfel in urma experientei acumulate va oferim din toata inima un magazin unic in tara, cel mai complet din acest domeniu.


Profil lung
Magazinul nostru va ofera modele cusute in cruciulite si punct de goblen inramate modern cu passepartout si rame de import. Pentru realizarea acestora s-au folosit materiale originale din import (panza produsa de firma Zweigart din Germania si ata DMC sau Anchor). Deci la sectiunea "Goblenuri" aveti preturile pentru modelele cusute si inramate asa cum le vedeti in imagine.
De asemenea pentru modelele create in firma - sub marca Goblen Art - si modelele de la firmele LANARTE, DMC, EVA ROSENSTANDT, PERMIN, THEA GOUVERNEUR, ZWEIGART, O. OEHLENSCHLAGERS si din luna martie 2007 de la fimram VERVACO oferim posibilitatea de a le achizitiona sub forma de kit(set compus din panza si fir de import, diagrama, instructiuni si ac special).
De import avem si accesoriile necesare lumii minunate a lucrului de mana cum ar fi : panza goblen, fir mouline DMC sau ANCHOR, ac special, gerghef.
Cuvinte cheie:
Broderie, Lampi, Cusut, Foarfeci, Cataloage, Fire, Ace, Hobby, Goblenuri, Organizatoare, Pânză, Lupe, Lucru de Mana, Fir Mouline, Cusute, Panza Goblen, Gherghefe, Gerghef, Coasem Modelele, Magazin de Goblenuri, Goblen Art, Set Complet, Cu Acul, Ac Special
Publicaţi imagini

Păreri

Sotropa Eugen Stefan

Goblen Art

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Magazinul ofera clientilor goblene lucrate manual, cu o minutiozitate desavarsita si sunt pe toate gusturile posibile. De la cele mai mari la cele mai mici, astfel incat sa poata infrumuseta orice tip de camera. Am cumparat doua goblenuri de la ei, preturile sunt pe masura si modelul goblenului, insa a meritat toti banii. Sunt atat de frumos lucrate incat e o minunatie pe peretele meu. Ii acord nota maxima pentru calitate.

Scrie o părere pentru Goblenart!

Cunoşti firma Goblenart? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere