SC Caprice SRL, Râmnicu Vâlcea

Denumire:
SC Caprice SRL
Adresă:
Str. Raureni 60
Localitate:
240184 Râmnicu Vâlcea
Judeţ:
Vâlcea
Telefon:
0350 401788
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 5 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Firma Caprice a pornit aceasta afacere in anul 1994 cu o grupa relativ limitata de produse: tapet, vopsele, polistiren. La 10 ani de activitate pe aceasta piata, realizam anual peste 1 milion EURO cu un portofoliu de 20 de grupe de produse destinate pietei materialelor de constructii si instalatii.
Activitatea Caprice este axata in principal pe materiale de dotare si confort, amenajari interioare si exterioare fara a neglija insa celelalte domenii ale constructiilor.Prezentarea acestor materiale se desfasoara pe o suprafata totala de show-room de 1000 mp. Depozitul interior are 500 mp iar cel exterior de aproximativ 5000 mp.

Publicaţi imagini
Profil lung
Produse: jumatate din produsele comercializate sint distribuite sau importate de catre Caprice direct, pe baza unor angajamente de parteneriat ferm care se deruleaza cu producatori de prestigiu din Italia, Germania si Spania. Dintre aceste produse amintim: faianta si gresie, obiecte sanitare, mobila pentru birou, hoteluri si sector rezidential, parchet laminat si masiv, baterii, adezivi, perdele, covoare tapet, tevi, fitinguri si robineti pentru instalatii sanitare, sisteme de incalzire solara, sisteme de filtrare a apei, calorifere, ventilatoare de uz casnic si industrial.
Pentru cealalta jumatate din portofoliul de produse, Caprice este distribuitor autorizat al renumitelor firme:, Lindab (acoperisuri si sisteme metalice complete pentru constructii), Junkers-Bosch (centrale termice), Ferroli (centrale termice), Saunier Duval (centrale termice), Schiedel (cosuri de fum prefabricate si seminee), Caparol (vopsele si pardoseli epoxidice), Gardinia (galerii, sine si accesorii), IMi International (tevi si fitinguri de cupru).
Pentru produsele enumerate, prin parteneriatele si experienta colaborarii cu furnizorii nostri, Caprice va poate oferi cele mai bune preturi insotite de cele mai bune servicii de pe piata pe care opereaza in prezent.

Cuvinte cheie:

Parchet Masiv, Mobilier de Baie, Mobiler de Baie, Vopseluri Decorative, Materiale pentru Incalzire

Păreri

jeremy
1 Stele

reclamatie

cu mai mult de 6 luni în urmă

caprice are produse exterm de scumpe si de proasta calitate nu as recomanda-o nimanui

pluteanu alin
5 Stele

rapizi

, cu mai mult de 6 luni în urmă

am avut acum ceva timp probleme cu centrala de apartament si am sunat la firma la care era in garantie , au trimis un reprezentant s-a uitat , s-a frecat si a zis ca nu au piesa respectiva , ca trebuie sa faca comanda si ca in 4 - 5 zile o sa o repare , asa ca am apelat la firma CAPRICE SRL si in aceiasi seara totul era ok . sunt serviabili si rapizi
Tags: ## reparatii si service# centrale termice montaj
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru SC Caprice SRL!

Cunoşti firma SC Caprice SRL? Împărtășește-ți experiența!