Casa de Asigurari de Sanatate Valcea, Râmnicu Vâlcea

Denumire:
Casa de Asigurari de Sanatate Valcea
Adresă:
Strada General Magheru 27
Localitate:
240195 Râmnicu Vâlcea
Judeţ:
Vâlcea
Telefon:
(0) 250.738.035
Telefon:
(0) 250.734.221
Telefon:
(0)350.405.921
Telefon:
(0)350.409.972
Telefon:
(0)350.405.922
Telefon:
(0)350.409.971
Fax:
(0)250 - 73.79.49
Telefon:
0800.800.960
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Până la apariţia Legii asigurărilor sociale de sănătate nr. 145/1997, sistemul de ocrotire a sănătăţii a fost coordonat în mod centralizat de către Ministerul Sănătăţii prin cele 41 de direcţii sanitare judeţene şi direcţia sanitară a municipiului Bucureşti, constituit dintr-o reţea de spitale, policlinici, dispensare şi alte unităţi sanitare. În plus, existau şi un număr de spitale, institute şi centre naţionale de înaltă specializare direct subordonate Ministerului Sănătăţii, precum şi reţele medicale paralele, în subordinea Ministerului Transporturilor, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului de Interne, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi Serviciului Român de Informaţii, care furnizau servicii medicale şi răspundeau de ocrotirea sănătăţii pentru o anumită categorie de populaţie.

Publicaţi imagini
Profil lung
Stimaţi asiguraţi, Suntem bucuroşi să întrăm în dialog cu dumneavoastră şi pe această cale.
Instituţia noastră, face parte din sistemul asigurărilor sociale de sănătate şi este menită să vă reprezinte şi să vă apere interesele.
Poate că deja ştiţi, funcţionarea acestui mecanism se bazează pe principiile solidarităţii şi subsidiarităţii.
Cu alte cuvinte, cei care au o sursă de venit trebuie să contribuie şi pentru cei care, din diverse motive, independente de voinţa lor sunt lipsiţi de această posibilitate.
Proporţia de participare la constituirea Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate este de un contribuabil la patru persoane (între acestea se numără copiii şi tinerii până la vârsta de 26 de ani dacă urmează o formă de învăţământ şi nu au o sursă proprie de venit, pensionarii cu pensii mai mici de 1.000 lei lunar, persoanele asistate social persoanele cu dizabilităţi fizice etc.)
Este limpede că la un asemenea nivel de contribuţie sumele colectate pentru sănătate nu vor fi suficiente şi trebuie să fie completate de la Bugetul Naţional.
De altfel, în întreaga lume, acolo unde există sisteme sociale de asigurări de sănătate, acestea necesită şi parcurg reforme substanţiale.
Sănătatea costă tot mai mult şi este un bun de care nu se poate lipsi nici cetăţeanul şi nici societatea.
Noi suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă înţelege şi a vă rezolva problemele, potrivit competenţelor legale cu care suntem investiţi.
Vă invităm să consultaţi acest site unde veţi găsi informaţii utile şi actuale şi, dacă aveţi nedumeriri sau propuneri să ne contactaţi.
Vă mulţumim şi, înainte de toate, dorim să fiţi sănătoşi!

Cuvinte cheie:

Asigurare Medicala, Cas, Consultanta Asigurari de Sanatate

Păreri

1 Stele

20 august 2015

Personalul de la C.N.A.S. VALCEA nu au placerea de a lucra cu publicul. Am cerut o informatie cu privire la cardul de sanatate si mi sa inchis telefonul in NAS,,,,,,,,,,, HAL DE FUNCTINARII DE LA C.N.A.S. VALCEA

Scrie o părere pentru Casa de Asigurari de Sanatate Valcea!

Cunoşti firma Casa de Asigurari de Sanatate Valcea? Împărtășește-ți experiența!