SC Faxmedia Consulting SRL, Ploieşti

SC Faxmedia Consulting SRL
Strada Trei Ierarhi 9
100010 Ploieşti
Prahova
0244 573.071
0244 573.071
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Suntem o companie cu capital integral românesc. Am pornit în anul 2003 şi am ajuns astăzi în topul furnizorilor de formare profesională pentru administraţia publică.
Piaţa noastră este România, de la comuna din vârful muntelui, cu 800 de locuitori, până la Municipiul Bucureşti.
Crezul nostru: funcţionarii publici şi ceilalţia angajaţi din sistemul administraţiei publice au dreptul dar mai ales obligaţia să se perfecţioneze continuu, pentru a deveni slujitorii calificaţi ai unui stat modern, puternic, eficient. Trebuie să recunoaştem însă că, cel puţin până acum, statul face prea puţin pentru pregătirea angajaţilor săi. Sincer, mai mult pune beţe în roate.

 1. Noutăţi

Profil lung
De parcă nu ar fi suficientă mentalitatea noi le ştim pe toate, ce nevoie avem să mai învăţăm !" şi subfinanţarea cronică a formării profesionale din administraţie ( din datele noastre, anual, mai puţin de 10% dintre funcţionarii publici participă la o formă de pregătire ), statul promovează o politică de îngrădire a pieţei. Celebra - printre furnizorii şi beneficiarii de formare - HG 1066/2008, promovată de Guvernul Tăriceanu, a reuşit să birocratizeze inutil un segment care începuse să prindă contur concurenţial. Nu este spaţiul pentru a comenta toate necazurile produse formării de această hotărâre. Nici restul legislaţiei specifice formării nu este mai brează: învechită, ambiguă, fără concreteţe, fără mijloace de stimulare şi de sancţiune, lasă piaţa de profil într-o letargie păguboasă.
Şi cu toate acestea, Faxmedia este la datorie, în slujba celor interesaţi - şi cu mijloace finaciare, tot mai puţini pe criza aceasta! În 2008, peste 4000 de cursanţi au trecut pragul sălilor de curs la programele organizate de Faxmedia la sediul beneficiarului sau în diferite locaţii din ţară. În primele 2 trimestre din 2009, perioadă consacrat dificilă pentru formarea din administraţie şi nu numai ( până trece Sfântul Ion, până vine bugetul, hop vine Paştele apoi 1 Mai...) şi în condiţiile crizei economice, Faxmedia a reuşit totuşi să instruiască aproape 800 de angajaţi în administraţie. Tot la capitolul laude de sine putem încadra dotarea tehnică excelentă de care dispunem, echipa de profesionişti cu care lucrăm, acreditările pe care le avem ( suntem singul furnizor de formare din ţară autorizat pentru mai mult de 30 de programe ), certificările de management al calităţii ISO în domeniul Activităţi didactice şi cercetare ştiinţifică. Servicii de instruire . Să adăugăm şi parteneriatele funcţionale cu Asociaţia Comunelor din România şi Asociaţia Oraşelor din România ca să fie tabloul complet.
Cuvinte cheie:
Contabilitate, Formare Profesionala, Administratie Publica, Turism, Administratie, Legislatie, Consulting, Formare, Primari, Experti, Manager, Formator, Auditor intern, Clubul Administratiei Publice, Suntour
SC Faxmedia Consulting SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Faxmedia Consulting SRL!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Strada Emile Zola 8
  100043  Ploieşti
 2. B-Dul Republicii Nr. 2
  100008  Ploieşti
 3. Com. Tătărăni
  737525  Tătărăni
 4. Str. Independenţei Nr. 12
  105900  Plopeni
 5. Str. Unirii Nr. 21
  105200  Băicoi
 6. Str. Mânăstirea Ţigăneşti Nr. 132
  077050  Ciolpani
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere