Mecca Plast Service S.a, Ploieşti

Denumire:
Mecca Plast Service S.a
Adresă:
Strada Apelor 2
Localitate:
100184 Ploieşti
Judeţ:
Prahova
Telefon:
0244 515 736
Fax:
0244 515 736
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

În prezent, Mecca Plast service SA reprezinta, prin productia sa de panouri de gard bordurte si plase, unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata de profil din România. Pentru compania noastra, competitia a început în 1992, când ne-am înfiintat. În perioada care a urmat ne-am concentrat toate resursele în directia extinderii capacitatilor de productie, punând accentul si pe diversificarea ofertei comerciale. Astfel, tinând cont de evolutia continua a cererii clientilor nostri am reusit sa ne adaptam si sa dezvoltam, de la an la an, metode si mijloace noi de satisfacere a exigentelor acestora.

Publicaţi imagini
Profil lung
In cei peste 15 ani de la privatizare, societatea a cunoscut o crestere continua, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, al personalului implicat in dezvoltare, al dotarilor tehnice, cat si diversificarea activitatii si deschiderea de noi puncte de lucru, ajungand astfel, in anul 2006, sa aiba un numar de 130 salariati. An de an firma a obtinut Diplome din partea Camerei de Comert si Industrie Prahova urmare locurilor fruntase pe care s-a plasat in baza rezultatelor economice obtinute, culminand cu Distinctia de Excelenta si locul I in Topul Firmelor din Jud. Prahova in categoria Intreprinderilor Mijlocii, obtinuta in anul 2006.

Cuvinte cheie:

Auto, Service Auto, Vehicule, Automobile, Masini, Vopsitorie, Tinichigerie, Cherestea, Asistenta tehnica, Comert materiale Constructii, Service Pc, Marcile, Produse Mentenanta Auto, Metale, Spalatorie Auto, Cuie, Motociclete, Service Auto General, Toate Marcile de Masini, Atv, Plase Sudate, Centru Service Autorizat, Vanzari Atv, Tamplarie Pvc cu Geam Termopan, Plasa de Gard, Plase Sarma, Vanzari Motociclete, Vanzari Scutere, Motociclete Vanzari, Service Atv, Scutere Vanzari, Atv Linhai, Panou de Gard Zincat, Scutere Reparatii

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Mecca Plast Service S.a!

Împărtășește-ți experiența!