Hseq Consulting S.r.l., Ploieşti

Adresă:
Strada Nicolae Iorga 5
Localitate:
100537 Ploieşti
Judeţ:
Prahova
Telefon:
0244 576 619
Mobil:
073 400 0500
Fax:
0244 576 619
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

HSEQ CONSULTING, Ploiesti, formarea profesionala, consultanta in domeniul securitatii, sanatatii si protectiei muncii, cursuri de calificare, formare profesionala, de perfectionare, postuniversitare, protectia muncii si cursuri online

Profil lung
HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice. Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala. Avem o echipa de profesionisti cu viziune globala si cu o bogata experienta de lucru in proiecte de consultanta. Vom fi incantati sa colaboram cu dumneavoastra pe oricare din liniile noastre de servicii, pentru a contribui la optimizarea si accelerarea afacerilor dumneavoastra.
HSEQ Consulting este autorizata de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si de Comisia Judeteana de Formare Profesionala . In anul 2007 SC HSEQ Consulting SRL a fost in topul firmelor prahovene in domeniul serviciilor. Societatea organizeaza cursuri de formare profesionala a adultilor in urmatoarele centre: PLOIESTI, TARGOVISTE, BRASOV, SF.GHEORGHE, TG.MURES, IASI, BOTOSANI, TG.NEAMT, ROMAN, FOCSANI, SLOBOZIA, TULCEA, BAILE HERCULANE, CARANSEBES, RESITA, TIMISOARA, SIBIU, BISTRITA si ZALAU.
CONSULTANTA SI EVALUAREA RISCULUI Societatea noastra va poate acorda consultanta pentru realizarea Studiului de evaluare a riscurilor de accidentare si/sau imbolnavire profesionala, specialistii in acest domeniu fiind profesionisti cu o vasta experienta. Evaluarea nivelului de securitate reprezinta o examinare sistematica a tuturor aspectelor procesului de munca, intreprinsa cu scopul de a elimina sursele care ar putea provoca accidente umane si/sau tehnice, aceasta constituind baza pentru fundamentarea masurilor de prevenire si combatere a riscurilor. Fara protectia impotriva factorilor de risc in sistemul de munca, fara o instruire adecvata in acest sens nu v-ati putea desfasura activitatea.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Hseq Consulting S.r.l.!

Împărtășește-ți experiența!