Hseq Consulting S.r.l., Ploieşti

Hseq Consulting S.r.l.
Strada Nicolae Iorga 5
100537 Ploieşti
Prahova
0244 576 619
073 400 0500
0244 576 619
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

HSEQ CONSULTING, Ploiesti, formarea profesionala, consultanta in domeniul securitatii, sanatatii si protectiei muncii, cursuri de calificare, formare profesionala, de perfectionare, postuniversitare, protectia muncii si cursuri online


Profil lung
HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice. Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala. Avem o echipa de profesionisti cu viziune globala si cu o bogata experienta de lucru in proiecte de consultanta. Vom fi incantati sa colaboram cu dumneavoastra pe oricare din liniile noastre de servicii, pentru a contribui la optimizarea si accelerarea afacerilor dumneavoastra.
HSEQ Consulting este autorizata de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si de Comisia Judeteana de Formare Profesionala . In anul 2007 SC HSEQ Consulting SRL a fost in topul firmelor prahovene in domeniul serviciilor. Societatea organizeaza cursuri de formare profesionala a adultilor in urmatoarele centre: PLOIESTI, TARGOVISTE, BRASOV, SF.GHEORGHE, TG.MURES, IASI, BOTOSANI, TG.NEAMT, ROMAN, FOCSANI, SLOBOZIA, TULCEA, BAILE HERCULANE, CARANSEBES, RESITA, TIMISOARA, SIBIU, BISTRITA si ZALAU.
CONSULTANTA SI EVALUAREA RISCULUI Societatea noastra va poate acorda consultanta pentru realizarea Studiului de evaluare a riscurilor de accidentare si/sau imbolnavire profesionala, specialistii in acest domeniu fiind profesionisti cu o vasta experienta. Evaluarea nivelului de securitate reprezinta o examinare sistematica a tuturor aspectelor procesului de munca, intreprinsa cu scopul de a elimina sursele care ar putea provoca accidente umane si/sau tehnice, aceasta constituind baza pentru fundamentarea masurilor de prevenire si combatere a riscurilor. Fara protectia impotriva factorilor de risc in sistemul de munca, fara o instruire adecvata in acest sens nu v-ati putea desfasura activitatea.
Cuvinte cheie:
Cursuri de Calificare, Cursuri de Perfectionare, Cursuri Postuniversitare, Furnizor de Formare Profesionala
Hseq Consulting S.r.l. apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Hseq Consulting S.r.l.!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Str. Democraţiei, Nr. 24A
  100558  Ploieşti
 2. Str. Democratiei, Nr. 94, Bl. F, Sc. B, Et. P, Ap. 21
  100543  Ploieşti
 3. Str. Lupeni, Nr. 80, Et. 1
  100578  Ploieşti
 4. Petrolului, 49, Incaperea 1, Parter
    Ploieşti
 5. Bunavestire, 23, (Camera Nr. 2)
    Ploieşti
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere