Hiperdia SA, Ploieşti

Denumire:
Hiperdia SA
Adresă:
Strada Gageni 100
Localitate:
100097 Ploieşti
Judeţ:
Prahova
Telefon:
0244/406.797
Fax:
0244/406.796
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Rezonanţă Magnetică Nucleară : Toate investigatiile de rutina (RMN craniu nativ si cu substanta de contrast, RMN coloană vertebrală nativ si cu substanta de contrast, RMN abdomen nativ si cu substanta de contrast, RMN pelvis nativ si cu substanta de contrast, RMN extremităţi nativ si cu substanta de contrast, RMN umar nativ) Investigatii specializate, cum ar fi: RMN cai biliare si pancreas, s.a.

Publicaţi imagini

Profil lung
La aproape 10 ani de prezenţă pe piaţa serviciilor medicale din România, Hiperdia vine şi în întâmpinarea pacienţilor şi medicilor din Ploieşti şi zonele limitrofe judeţului Prahova cu un nou serviciu de înaltă performanţă: Rezonanţa Magnetică Nucleară (RMN). Acest serviciu este de acum disponibil la Ploieşti într-o clinică privată graţie unei importante investiţii concretizate prin instalareacelui mai performant aparat RMN din România: Siemens Magnetom Symphony de 1, 5 Tesla, de producţie 2007. Începând din vara lui 2007, pacienţii prahoveni, nu vor mai trebui să aştepte câteva luni pentru o programare sau să se deplaseze sute de kilometri către alte centre universitare din ţară pentru a beneficia de investigaţii de cea mai înaltă performanţă, certificate naţional şi internaţional în privinţa calităţii.

Cuvinte cheie:

Analize de Laborator, Ecografie Generala, Mamografie, Tomografie Computerizata, Ecografie Doppler, Ecografie 4D, Ecografie 3D, Scintigrafie, Osteodensiometrie, Hiperdia, Centru de Imagistica Medicala

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Hiperdia SA!

Împărtășește-ți experiența!