Aquila Part Prod Com S.r.l, Ploieşti

Adresă:
Str Malu Rosu, Nr. 105
Localitate:
100489 Ploieşti
Judeţ:
Prahova
Telefon:
0244 510 470
Fax:
0244594793
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Alcatuit din Aquila Part Prod Com S.R.L, fondata in 1994 si Seca Distribution S.R.L, fondata in 1999, grupul are capital privat, iar sediu central se afla in Ploiesti, oras situat la 60 km nord de Bucuresti. Cifra de afaceri a grupului Aquila a fost in 2005 de 116 mil, fata de 100 mil inregistrati in anul precedent - din care in Romania peste 100 mil si mai mult de 15 mil eur in Balcani (R. Moldova, Serbia, Bulgaria) - iar numarul total al angajatilor a fost de peste 1.800 la sfarsitul lui 2005.
Principalele linii de activitate din cadrul AG sunt: - Distributia produselor Unilever (Romania, Rep. Moldova, Serbia) - Distributia produselor Wrigley (Romania, Bulgaria) - Distributia produselor Tchibo (Romania) - Importul si distributia produselor Ferrero (Romania, Rep.
Moldova) - Distributia de baterii Panasonic (Romania) - Import si distributie brichete Clipper (Romania) - Distributia produselor Brau Union (Romania) - Distributia produselor Prodvinalco (Romania)

Profil lung
Grupul Aquila (AG) este una dintre cele mai importante organizatii romanesti din domeniul distributiei active, a transportului international si intern si a serviciilor logistice, operatiunile acesteia desfasurandu-se regional in zona Balcanilor cu tendinta de extindere in Europa. AG desfasoara activitati diverse in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Serbia

Păreri

Savu Razvan
5 Stele

Aquila

, 26 decembrie 2009

O firma foarte mare, cu o cifra de afaceri enorma, o firma de incredere si de calitate. Va recomand serviciile acesteia intru totul ;) Succes !

Scrie o părere pentru Aquila Part Prod Com S.r.l!

Cunoşti firma Aquila Part Prod Com S.r.l? Împărtășește-ți experiența!