Kaphone S.r.l, Ploieşti

Kaphone S.r.l
Str. Mihai Bravu, Zona Titan
Ploieşti
Prahova
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J29/253/2002
CIF
14491323

Descriere

S.C KAPHONE SRL este o companie cu capital integral privat din PLOIESTI jud. PRAHOVA, infiintata in anul 2002 care activeaza in domeniul constructiilor civile, fiind specializata in productia si montajul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si PVC, fatade din sticla tip perete cortina, placari cu materiale compozite tip bond si alte activitati specifice domeniului. Pe parcursul ultimilor 8 ani de activitate, am invatat sa facem fata oricaror provocari cu promptitudine si maxima seriozitate, fapt ce ne-a permis, ca pana astazi, sa adaugam pe "cartea nostra de vizita" mii de clineti, persoane fizice, juridice, dar si proiecte de anvergura, parteneri importanti din domeniul constructiilor, dezvoltatori si institutii publice. Proiectele in care am fost implicati precum si cei cu care am colaborat pe parcursul timpului, sunt cei care, apreciem noi, ne recomanda.

 1. Blog
 2. Galerie imagini
 3. Noutăţi
 4. Produse şi servicii

Profil lung
Din 2005 intreaga capacitate manageriala si de investitii este canalizata spre impunerea si consolidarea pe plan local a statului societatii de "PRODUCATOR DIRECT DE SISTEME DE USI SI FERESTRE DIN ALUMINIU SI PVC CU GEAM TERMOPAN". Tot in acest an, prin parteneriatul incheiat cu Grupul Grecesc ALUMIL, se realizeaza primele lucrari de inchideri vitrate tip PERETI CORTINA. Anul 2004 a insemnat pentru societatea noastra o crestere semnificativa a portofoliului de clienti dublata de o cerere tot mai mare din piata, fapt care a justificat necesitatea inchirierii unui spatiu de productie cu o suprafata mai mare, situat in Ploiesti, str. GH. GR. Cantacuzino, nr 37, unde a fost amenajat si un birou pentru preluarea de comenzi.
In acelasi an, achizitionarea de echipamente, scule si utilaje pentru productia si montajul de TAMPLARIE DIN PVC, precum si cresterea parcului auto devin prioritati importante in programul de investitii al societatii. Din dorinta de a dezvolta si diversifica activitatea desfasurata de societate, incepand cu anul 2003 S.C. KAPHONE S.R.L. isi extinde gama de activitati desfasurate cu productia de TAMPLARIE DIN ALUMINIU CU GEAM TERMOPAN. Pe parcursul acestui an, activitatea de productie s-a desfasoarat la sediul social al firmei - com.
Berceni, jud Prahova. In martie 2002 este fondata societatea KAPHONE SRL, societate cu capital privat, integral romanesc, avand ca unic asociat pe dl.ing. IANCU Mihai, absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, promotia 2003. La momentul infiintarii societatii domeniul principal de activitate il constituiau service-ul si comercializarea produselor IT si de telefonie mobila.
Cuvinte cheie:
Pereti Cortina, Usi din Pvc, Fabrica de Termopane, Accesorii Termopane
Kaphone S.r.l apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Kaphone S.r.l!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Sos. Ploiesti-Targoviste, Nr. Km. 8, (Zona Est, Trup I), Bl. C5
    Ploieşti
 2. Str. I.L. Caragiale Nr. 62A
    Ploieşti
 3. Tudor Vladimirescu Nr. 79
  100054  Ploieşti
 4. Str. Gh. Grigore Cantacuzino 101
    Ploieşti
 5. Str.Vlad Tepes 37
  100019  Ploieşti
 6. Gheorghe Grigore Cantacuzino 37
    Ploieşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere