Star Sistems Security S.r.l Pitesti, Piteşti

Denumire:
Star Sistems Security S.r.l Pitesti
Adresă:
Strada Calea Bucurestilor bl 1, Sc E, Et 1, ap 3
Localitate:
Piteşti
Judeţ:
Argeş
Telefon:
0248.22.44.41
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Star Sistems Securty este o companie autorizata prin licenta de functionare nr 0684 / P emisa de catre IGP. Firma noastra este specializata in asigurarea serviciilor de paza cu personal calificat in acest domeniu. Evaluam nevoile clientilor nostri, propunem solutii pe care le discutam apoi cu clientul, iar in final sunt alesi agentii cu aptitudinile necesare pentru post.
Astfel, nevoile clientilor nostri sunt intotdeauna intelese. Echipele Star Sistems Secuity organizeaza si executa planuri de protectie pentru orice delegatie sau eveniment.
Agentii de paza sunt echipati cu veston, camasa, cravata, pantalon negru iar ca dotari: tonfa, spray lacrimogen, electrosoc si telefon mobil. La cerere agentii de paza pot fi echipati cu sacou si pantalon negru, camasa alba, cravata, pantof negru.

Publicaţi imagini

Profil lung
SERVICII SPECIALE DE MONITORIZARE ALARME din DISPECERAT: monitorizarea stricta a armarilor/dezarmarilor; monitorizarea stricta a dezarmarilor in afara programului; deplasarea imediata a echipajului de interventie(daca nu se cunoaste cauza dezarmarii sistemului), legitimarea persoanei din obiectiv si instiintarea beneficiarului pentru confirmare sau infirmare. punerea la dispozitie a situatiei armarilor/dezarmarilor sau a altor semnale primite pe o perioada data. identificarea persoanelor care au efectuat operatiunide armare/dezarmare pe o perioada data, pe baza codului de utilizator, pentru sistemele de alarma ce permit acest lucru. punerea la dispozitie a datelor notate in raportul zilnic de activitate, cu privire la telefoanele date catre beneficiar si numele persoanei cu care s-a discutat sau care a confirmat operatiunea.
Consultanta in alegerea sistemului de alarma potrivit este oferita GRATUIT ! Sistemele de alarma sunt aprobate de Politia Capitalei. Star Sistems Security va pune la dispozitie o gama variata de sisteme de alarme. Sistemele de alarma Paradox se situeaza in topul primelor 10 sisteme de alarme din lume.
Este folosita in 100 de tari incepand cu anul 1999. Echipamentele Paradox sunt recunoscute international de catre: UL, C-UL, CE, FCC si de catre Departamentul de Pompieri al Statului California.

Cuvinte cheie:

Paza, Agentie Paza, Transport Valori, Sisteme de Alarma, Alarma, Monitorizare, Sistem de Alarma, Transport Vip, Alarme Imobil, Paza Vip, Transport Delegatii, Echipament Transport, Sistem de Alarma Paradox, Controlul Accesului Clientilor, Paza In Post Fix

Localităţi servite

Bucuresti, jud. Arges, jud. Dambovita, jud. Ilfov, jud. Prahova.

Limbi străine vorbite

Romana, Engleza.

Metode de plată disponibile

  • Numerar
  • Tranzacţie bancară
  • Euro

Persoane de contact

vali surugiu - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
021 224 24 44
Celular:
0749 49 17 18
Fax:
021 224 24 44

    Păreri

    Fii primul care scrie o părere despre Star Sistems Security S.r.l Pitesti!

    Împărtășește-ți experiența!