Centrul Medical Doctor Luca SRL, Piteşti

Adresă:
Strada Eroilor 30
Localitate:
Piteşti
Judeţ:
Argeş
Telefon:
0248/222.282
Fax:
0248/215.407
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Impreuna cu un grup al unei societati medicale Americane, am pus inca din 1991 bazele unei activitati medicale cuprinzand activitati de formare medicala, conferinte, cursuri de perfectionare si practica medicala. Intre 1996 si 1998, am construit cladirea centrului medical, in 1999 am lucrat la echiparea lui si la angajarea personalului, iar in decembrie 1999 am primit primii pacienti. Acum, dupa aproape sapte ani, ne bucuram sa avem o investitie de milioane de dolari dar mai ales un colectiv deosebit si pacienti multumiti.
Nu am incercat lucruri spectaculoase, iesite din comun, ci incercam numai sa aducem normalitate in activitatea medicala si in relatia cu pacientii. Ceea ce este poate diferit, am propus pacientilor sa devenim parteneri pentru sanatate.
Si in acesti sapte ani am stabilit peste 200.000 de asemenea parteneriate. CARDIOLOGIE Tehnici moderne de investigatie .Exista mai multe metode prin care se poate determina .

Profil lung
Lista specialitati : Cardiologie - Alergologie, imunologie - Dermatologie - Ecografie - Endocrinologie - Fizioterapie - Ginecologie - Kinetoterapie - Laboratorul clinic de analize - Anatomie patologica - Medicina de familie - Medicina interna - Medicina muncii - Pediatrie - Neurologie - Neurologie pediatrica - O.R.L - Psihologie - Reumatologie - Urologie

Păreri

marin loredana
5 Stele

CENTRUL MEDICAL DOCTOR LUCA SRL

, 23 decembrie 2009

Sunt foarte multumita de CENTRUL MEDICAL DOCTOR LUCA.Aici au doctori cu experienta din toate ramurile medicinei.Eu merg periodic cu fetita la control la Dr Luca.
Tags: ## centrul medical doctor luca srlScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Centrul Medical Doctor Luca SRL!

Cunoşti firma Centrul Medical Doctor Luca SRL? Împărtășește-ți experiența!