Arcoplast Anvelope, Piteşti

Arcoplast Anvelope
Sos Bucuresti Pitesti Km 110, nr 150
Piteşti
Argeş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Arcoplast s-a înfiintat în anul 1992 si a cunoscut o ascensiune sigura datorita respectarii unor principii de baza: respect fata de clienti si urmarirea unor standarde ce calitate cât mai ridicate. Recunoasterea acestor standarde au fost recunoscute oficial înca din 2002, când Arcoplast a obtinut Certificarea ISO 9001 pentru implementarea sistemului de calitate. Ca importator si distribuitor de anvelope Arcoplast SRL a obtinut rezulatate rapide pe o piata extrem de strânsa, în care principalele atuuri pentru succes sunt calitatea si pretul.


  Profil lung
  Va oferim servicii de calitate cu ajutorul echipamentelor performante si cu ajutorul personalului instruit. Printre serviciile oferite in service-ul nostru de roti se numara: Montarea si demontarea rotilor, montare si demontare anvelopa de pe janta, echilibrarea rotilor, repararea anvelopelor, indreptat jenti, presiune cu azot, hotel anvelope. Pe langa aceste servicii in cazul in care aveti nevoie de anvelope noi echipa noastra de vanzari cu o experienta indelungata in acest domeniu va poate oferi consiliere gratuita in alegerea celei mai potrivite anvelope pentru necesitatile dumneavoastra astfel incat sa putetui folosi autoturismul in coditii de maxima siguranta si confort.
  Incepand cu luna martie 2012 am lansat o unitate de service mobil care este menita sa ridice calitatea si complexitatea serviciilor noastre venind mai aproape de client, mai exact la dumneavoastra la sediu sau domiciliu. Cu ajutorul echipamentelor performante si cu ajutorul personalului instruit va putem oferi servicii de calitate atat la locatia clientului cat si in service-ul nostru.
  Serviciile oferite de unitatea de service mobil: -Montari si demontari de roti si anvelope pentru : autoturisme, autoutilitare, SUV, camioane, industriale si agricole de mari dimensiuni -Echilibrari dinamice pentru: autoturisme, autoutilitare, SUV, cu masina de echilibrat, camioane cu pulbere electrostatice. -Reparatii anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, SUV, camioane, industriale si agricole -Program de inspectie si monitorizare a anvelopelor de pe masinile dumneavoastra -Interventii rutiere NON STOP pentru autovehiculele imobilizate in trafic.
  Cuvinte cheie:
  Piese Auto, Service Auto, Anvelope, Accesorii Auto, Service Roti, Echilibrare Roti, Vulcanizare, Jante, Uleiuri, Vanzari Anvelope, Vanzari Online, Hotel Anvelope, Service Mobil, Vulcanizare Mobila, Diagnoza Compiuterizata
  Localităţi servite
  Pitesti, Arges
  Metode de plată disponibile
  • Numerar
   Numerar
  • Maestro
   Maestro
  • MasterCard
   MasterCard
  • Visa
   Visa
  • Tranzacţie bancară
   Tranzacţie bancară
  Publicaţi imagini

  Păreri

  Fii primul care scrie o părere despre Arcoplast Anvelope!

  Împărtășește-ți experiența!

  Persoane de contact

  Ancuta Cristian
  VÂNZĂRI

  Trimitere mesaj

  0248 221 131

  0752 229 949

  0248 221 131


   Creează un website pentru afacerea ta
   Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
   Găzduire de incredere

   Produse

   Anvelope
   Anvelope Anvelope de vara si de iarna. Marci comercializate: Bridgestone, Firestone, First Stop, Marangoni, Michelin

   Jante
   Jante aliaj Jante aliaj usor. Marci comercializate: BORBET, MSW, SPARCO, OZ.

   Facebook