Arabesque SRL, Piatra-Neamţ

Denumire:
Arabesque SRL
Adresă:
Savinesti, Strada Uzinei 1
Localitate:
610070 Piatra-Neamţ
Judeţ:
Neamţ
Mobil:
0755.051.920
Fax:
0233 237326
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Suntem cel mai puternic furnizor de materiale de constructii din Romania, asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, dar si peste hotare, in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova.

Suntem partener de nadejde pentru mai bine de 15, 000 clienti, asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct geografic, insotite de consultanta tehnica de specialitate.

www.arabesqueonline.ro - Din 2011, poti comanda online materiale pentru constructia ta. Trebuie doar sa adaugi in cosul tau materialele care iti sunt necesare, sa alegi modalitatea de plata cea mai la indemana pentru tine si sa lansezi comanda online. Instantaneu, logistica noastra va procesa comanda si in maximum 48 ore vei primi materialele comandate la adresa specificata de tine.

Publicaţi imagini

Profil lung
Colorare Vopsele- Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, pentru vopsele de interior, de exterior sau tencuieli.
Debitare si cantuire PAL- Asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine si aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate.
Consiliere Gratuita- Specialistii Arabesque sunt gata sa iti ofere informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.
Fasonare si debitare Otel beton- Pe platformele Arabesque, in baza proiectului tau, se poate realiza orice comanda de otel beton, in multiple forme si dimensiuni, cuprinse intre 6 mm si 32 de mm.
Transport- Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore! Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate.

Cuvinte cheie:

Mobila, Distributie, Mobilier, Parchet, Armaturi, Profile, Materiale Constructii, Feronerie, Ciment, Canalizare, Bca, Tevi, Beton, Otel, Cuie, Cablu, Magazin Online, Constructii, Metal, Parchet Laminat, Fitinguri, Caramizi, Balamale, Polistiren, Becuri, Fier, Placi, Sarma, Zidarie, Vopsea, Cabluri Electrice, Mortar, Tubulatura, Cupru, Termosistem, Profil, Adeziv, Vata Minerala, Glet, Tencuiala, Plase, Instalator, Metalurgice, Vata, Calorifer, Centrala Termica, Izolatie, Manere, Radiator, Abs, Profile Laminate, Tevi Sudate, Sudate, Fibra Sticla, Cornier, Glisiere, Extrudat, Melaminat, Osb, Vata Bazaltica, Priza, Tinci, Blat, Instalatie Electrica, Tavan, Triplustratificat, Cant, Fiting, Intrerupator, Canal Cablu, Plafon, Blat Bucatarie, Instalatie Sanitara, Bec Economic, Placa Gips, Pp-R, Gard Bordurat, Arabesque, Materiale Online, Cm9, Constructii Online, Distribuitor materiale, Cm11, Ct127, Ct126, Profil Lbc, Aparataj de Camera, Arabesque Online, Tevi Si Fitinguri

Localităţi servite

Suceava, Botosani, Neamt, Harghita, Vaslui

Persoane de contact

Paula Negaciu - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0755.051.920

    Păreri

    Fii primul care scrie o părere despre Arabesque SRL!

    Împărtășește-ți experiența!