Arabesque SRL, Săvineşti

Arabesque SRL
Str. Gheorghe Caranfil, Nr. 7
617410 Săvineşti
Neamţ
0365-430524
0374012358
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 4 luni

Descriere

Suntem cel mai puternic furnizor de materiale de constructii din Romania, asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, dar si peste hotare, in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova.

Suntem partener de nadejde pentru mai bine de 15, 000 clienti, asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct geografic, insotite de consultanta tehnica de specialitate.

www.arabesqueonline.ro - Din 2011, poti comanda online materiale pentru constructia ta. Trebuie doar sa adaugi in cosul tau materialele care iti sunt necesare, sa alegi modalitatea de plata cea mai la indemana pentru tine si sa lansezi comanda online. Instantaneu, logistica noastra va procesa comanda si in maximum 48 ore vei primi materialele comandate la adresa specificata de tine.


Profil lung
Colorare Vopsele- Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, pentru vopsele de interior, de exterior sau tencuieli.
Debitare si cantuire PAL- Asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine si aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate.
Consiliere Gratuita- Specialistii Arabesque sunt gata sa iti ofere informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.
Fasonare si debitare Otel beton- Pe platformele Arabesque, in baza proiectului tau, se poate realiza orice comanda de otel beton, in multiple forme si dimensiuni, cuprinse intre 6 mm si 32 de mm.
Transport- Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore! Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate.
Cuvinte cheie:
Materiale de Constructii, Ciment, Cuie, Caramizi, Polistiren, Mortar, Calorifere, Termosistem, Adeziv, Glet, Vata Minerala, Profile Laminate, Fibra Sticla, Glisiere, Vata Bazaltica, Mobila, Distributie, Mobilier, Construcţii, Parchet, Armaturi, Profile, Feronerie, Canalizare, Bca, Tevi, Beton, Otel, Magazin Online, Cablu, Metal, Parchet Laminat, Fitinguri, Balamale, Becuri, Fier, Placi, Sarma, Zidarie, Vopsea, Cabluri Electrice, Tubulatura, Cupru, Profil, Tencuiala, Plase, Instalator, Metalurgice, Vata, Centrala Termica, Izolatie, Manere, Radiator, Abs, Tevi Sudate, Sudate, Cornier, Extrudat, Osb, Melaminat, Instalatie Electrica, Blat, Priza, Tinci, Tavan, Triplustratificat, Intrerupator, Fiting, Cant, Canal Cablu, Plafon, Blat Bucatarie, Instalatie Sanitara, Pp-R, Bec Economic, Gard Bordurat, Placa Gips, Arabesque, Constructii Online, Distribuitor materiale, Materiale Online, Cm9, Ct127, Ct126, Profil Lbc, Cm11, Aparataj de Camera, Tevi Si Fitinguri, Arabesque Online
Localităţi servite
Suceava, Botosani, Neamt, Harghita, Vaslui
Arabesque SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Arabesque SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Paula Negaciu
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0755.051.920


  Creează un website pentru afacerea ta
  Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
  Găzduire de incredere

  Firme similare în apropiere

  1. Str Chimiei
   617410  Săvineşti
  2. Str. Uzinei, Nr. 2
   617185  Dumbrava Roşie
  3. Str. Uzinei, Nr. 6
     Săvineşti
  4. Str. Bunis, Nr. 9
   617410  Săvineşti
  5. Dn 15 Piatra Neamt-Bacau
   617185  Dumbrava Roşie
  6. Strada Principala
   617185  Dumbrava Roşie
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere