Păreri despre Telekom Targu Mures

Levente Tokacs

, cu mai mult de 6 luni în urmă

I cea mai buna și serioasă recea ...ama vut derazament si am sunat si minten o venit si o rezolvat problema ..i o recea serioasa si la cartelă am semnal bun ...vreau sa rămân de finiții la telekom ca i cea mai buna recea

, cu mai mult de 6 luni în urmă

am anuntat un deranjament pentru care a fost deschis bonul 67320581, in data de 05.09.2017 la ora 13.25 am primit un mesaj ca situatia sesizata a fost remediata, de atunci sun mereu la deranjamente si mi se promite ca se va rezolva in ziua urmatoare. Trebuie sa inchid abonamentul ca oricum nu se remediaza deranjamentul. E o bataie de joc la adresa clientiilor cea ce se intampla.

Kacso Kinga Noemi

, cu mai mult de 6 luni în urmă

NICI MIE NU RASPUNDE NIMENI!EU VREAU SA REFUZ ABONAMENTUL.M-AM SATURAT DE EI!

Sergiu Stoica

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Numarul nu este bun , sau operatri nu aud telefonu' ala frate ! Nu raspunde nimeni !

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Nu ridica nimen telefonul de maine parasesc telecomul si ma abonez la .... Trebuie sa schimb cartela sim nu se potriveste la telefonul nou si nu pot sa iau legatura cu nimen.
Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

That's fuckin' true ! De jumatate de ora ma chinui sa dau de un operator telekom , pt ca dupa ce m.i s.au retras minutele pentru neplata facturi ,am platit restanta si nu mai am nici semnal pe cartela acu ! Sun ca bou la toate numerele care le gasesc pe net si nu dau de nimeni , numai de roboti !!

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Cel mai bun ! ;) :D

cu mai mult de 6 luni în urmă

Multumim mult! Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi. :)