Păreri despre Dr. Manole Felicia

, 04.07.2019

Ocoliti cabinetul! Am avut o otita simpla si m-a lasat sa astept 5 zile o analiza. intre timp am ajuns la Cluj si s-a rezolvat problema.

, 15.05.2019

Un medic profesionist şi un om deosebit!!!

, 15.05.2019

Un medic profesionist şi un om deosebit!!! Toate cele bune va doresc!

Claudia Timofte

, 14.05.2019

Doamna conf univ dr Manole este un profesionist! O recomandam cu drag tuturor! Suntem pacienţii dansei de 11 ani. Am fost trataţi de dansa si in spitalul de stat si la cabinetul privat. A avut acelaşi comportament profesionist întotdeauna! Ii mulţumim pentru că a avut grija de noi! Ii uram mult succes în desfăşurarea meseriei!

, 14.05.2019

Un profesionist desăvârşit. Ori de câte ori am avut o problema , tratamentul dat de doamna doctor a funcţionat in procent de 100%. Tot respectul pentru doamna doctor , atât din punct de vedere profesional cât şi uman.

, cu mai mult de 2 ani în urmă

eu am cunoscuta pentru prima oara este foarte buna ca medic si profesionista in domeniu si politicoasa cu pacienti jos palaria in fata ei tot la dumneaiei am sa ma duc

Andreea Pop

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Pe fetit mea a cucerit-o complet,spunandu-i o "povestioara" cu zana mucule?. Ulterior a si operat-o de polipi si operatia a decurs foarte bine. Noi suntem foarte incantate si multumite de dânsa. Mentionez ca fetita are 3 ani.

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Sincer e un medic de nota 10!!!!!

Un om de milioane

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Un doctor deosebit. Profesionalism si dedicatie. Va multumesc!

orl

, cu mai mult de 2 ani în urmă

intradevar este un medic extraordinar.sunt foarte multumita de ea ca specialist si ca om iar de cate ori voi avea nevoie in sfera orl tot la ea voi apela.

  • 1(current)
  • 2