Custom Doors SRL, Gilau (Punct de Lucru)

1 Recenzie
Custom Doors SRL
Gilau (punct de lucru)
Gilau (Punct de Lucru)
0264266319
Vanzari
0727619436
Vanzari
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 4 luni de Emil

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J12/65/2015
CIF
33962923

Descriere

Cine suntem?
O echipa de profesionisti specializati pe comercializarea si montarea unei game variate de usi de garaj si industriale, cu o vasta experienta in acest domeniu.
Suntem mereu interesati de gasirea celor mai prompte si de durata solutii, mereu adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata.
Pentru toate domeniile de activitate oferim consultanta gratuita prin expertii nostri, tuturor clientilor.
Este important ca orice lucrare demarata sa aiba toate detaliile bine stabilite din timp. Suntem intotdeauna la dispozitia dvs.!

 1. Despre noi
 2. Interventii
 3. Oferte speciale
 4. facebook

Profil lung
Care este misiunea noastra?
Inca de la infiintare, scopul nostru a fost sa punem la dispozitie si sa instalam produsul care satisface cel mai bine asteptarile dumneavoastra.
Eforturile noastre se indreapta catre gasirea mijloacelor necesare pentru a oferi calitate, rapiditate in executie si cel mai bun raport calitate pret.

Ce oferim?
De la cele mai simple amenajari interioare la cele mai complexe, De la cele mai simple constructii civile pana la cele mai complexe constructii industriale.
De la cele mai simple usi de garaj pana la cele mai complexe usi industriale.
Impreuna putem alege produsul care sa raspunda cel mai bine cerintelor d-voatra.

Ce ne recomanda?
Profesionalismul: suntem mereu interesati sa atingem performante in tot ceea ce facem si pentru noi munca in echipa, atentia la fiecare detaliu si respectarea procedurilor de montare sunt extrem de importante
Calitatea serviciilor: pentru noi calitatea este o valoare de baza. Mijloacele tehnologice, experienta in domeniu si interesul pentru nevoile clientilor, ne ajuta sa furnizam mereu servicii de calitate si la cele mai inalte standarde calitative
Initiativa: gasirea celor mai bune solutii, practice si de calitate ne motiveaza sa luam sau sa stimulam initiativa pentru fiecare client in parte pentru rezultate de exceptie.

Echipele de interventii / service ofera un diagnostic rapid si recomanda cele mai bune solutii pentru remedierea problemelor.
Serviciile noastre sunt prompte si la cele mai inalte standarde de calitate, va invitam sa profitati de ele.

Pentru noi, cei de la UGP, orice client multumit este cea mai buna recompensa care ne determina sa excelam si sa surprindem!
Descriere limbă străină
Who we are ?
A team of professionals specializing in the marketing and installation of a wide range of garage and industrial doors with extensive experience in this field.
We are always interested in finding the most prompt and lasting solutions, always tailored to the needs of our customers and the requirements on the market.

What is our mission?
Since its inception, our goal has been to provide and install the product that best meets your expectations.
Our efforts are directed to finding the means to deliver quality, fast execution and the best price-quality ratio.

What do we offer?
From the simplest interior design to the most complex, From simple civil construction to the most complex industrial construction.
From the simplest garage doors to the most complex industrial doors.
Together, we can choose the product that best suits your needs.

What does it recommend us?
Professionalism: we are always interested in achieving performance in everything we do and teamwork for us, attention to every detail and observance of assembly procedures are extremely important
Quality of service: For us, quality is a basic value. The technological means, the experience in the field and the interest for the clients' needs, help us to always provide quality services and to the highest quality standards
Initiative: Finding the best, practical and quality solutions motivates us to take or to stimulate the initiative for each individual customer for outstanding results.

Intervention / service teams provide a quick diagnosis and recommend the best solutions for troubleshooting.
Our services are prompt and at the highest quality standards, we invite you to take advantage of them.

For us, UGP, any satisfied customer is the best reward that drives us to excel and surprise!
Cuvinte cheie:
Termopane, Usi de garaj, Rolete, Usi de garaj sectionale, Amenajari, Automatizari, Jaluzele, Porti, Perdele, Marchize, Case, Sisteme de umbrire, Porti automate, Bariere auto, Tamplarie PVC si aluminiu, Siguranta, Usi de garaj automate, Nice, Comfort, Roger, Rolete de panza, Usi de garaj de tip rulou, Came, Kingspan, Peredele automate, Usi de garaj personalizate, Usi de garj, Usi de intrare in curte
Localităţi servite
Bihor, Arad, Alba-Iulia, Baia Mare, Harghita, Hunedoara, Iasi
Limbi străine vorbite
Engleza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Custom Doors SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

O echipa specializata si bine pregatita

Scrie o părere pentru Custom Doors SRL!

Cunoşti firma Custom Doors SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Emil Danciu
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0727619436

Produse

Usa-de-garaj
Usi de garaj Automatizari usi de garaj! » Usi garaj sectionale Usile de garaj sectionate contin piese de cea mai inalta calitate, puse in miscare de motoare fiabile si usor de actionat. Una dintre cele mai importante componente ale acestui tip de usa pentru garaj sunt arcurile care sunt special 400 EUR

Usa-industriala
Usi industriale Va oferim o gama larga de usi industriale care raspund tuturor necesitatilor d-voastra: Usi sectionale industriale – economisesc timp si spatiu Usi industriale tip rulou – solide si fiabile, pentru o functionare indelungata, zilnic Usi industriale tip armonica- realizate din otel pentru 450 EUR

Servicii

Facebook