Vodafone Store Oradea

Adresă:
Bulevardul Republicii 1
Localitate:
410039 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
*222
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Infomaţii detaliate despre firmă

Cod de identificare fiscală
J40/9852/1996
Număr de înregistrare în scopuri de TVA
8971726

Păreri

1 Stele

18 februarie 2015

De ce treceti numar de telefon inactiv? Sa nu va poata suna nimeni pentru reclamatii? Nu mi-a placut comportamentul doamnei de le magazin, nu am fost informata despre posibilitati, dar in schimb am fost taxata destul de bine , dupa parerea mea pentru o chestie de nimic.

Dana.
1 Stele

Vodafone e absurd!!!

27 septembrie 2013

Sunt foarte aiurea, nici nu stiu de ce sunt abonata la ei. Te suna pentru orice lucru fara importanta, tot incearca sa scoata bani dupa tine, te deranjeaza mereu cu telefoane, insa cand ar fi ceva important, cum ca pt a doua oara mi-au disparut minutele in retea (ca sa vezi, ce minune!!!!) nici nu ma anunta ca s-a intamplat ceva si eu nu mai am minutele in Vodafone. Si eu vorbesc linistita, si cand vad factura, e ditamai!!! Unde sunt minutele mele pentru care eu platesc banii? E pentru a doua oara cand se intampla! Vai si-amar!!!!

Gergely Timea-Bernadette
4 Stele

Vodafone

, 28 decembrie 2009

Mie imi place magazinul Vodafone.Am cumparat de aici telefoane si nu am avut probleme.Servirea este buna,angajatii sunt amabili si draguti.
Tags: ## telefoane# abonamenteScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Borciu Cornel
4 Stele

Vodafone

, 28 decembrie 2009

Imi place ca au un magazin mare, ingrijit, angajatii sunt, in cea mai mare parte, respectuosi. Nu imi place la ei ca nu poti lua oferta de preturi sa o studiezi si acasa, accesoriile au niste preturi cu mult mai ridicate decat in alte magazine de profil, la telefoanele comercializate prin diferite oferte pe care le are Vodafone primesti numai ceea ce au la nivel national in timp ce la alti parteneri Vodafone mai primesti si altceva pe langa oferta Vodafone. De exemplu am cumparat un telefon de la ei si nici macar o punga in care sa-l pun nu mi-au dat
Tags: ## telefonie mobilaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Ivan Maria
5 Stele

Vodafone

, 28 decembrie 2009

Ofertele Vodafone sunt cele mai tari.Nici o alta retea nu are aceste oferte.Faza cu Combina-te la cartele mi se pare o idee geniala.De cand a aparut vorbesc non stop cu prietenii mei.

piccolo
4 Stele

vodafone

, 27 decembrie 2009

Am abonament de la vodafone.Si sunt foarte amabile cand maduc sa platesc factura.au mai multe magazine in oras.Scrie o părere pentru Vodafone Store Oradea!

Cunoşti firma Vodafone Store Oradea? Împărtășește-ți experiența!