spitalul pelican, Oradea

1 Recenzie
spitalul pelican
Strada Corneliu Coposu 2
410469 Oradea
Bihor
0259 407 940
0259 407 941
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 170.000 de pacienti anual. Spitalul Pelican, asigura consultatii medicale, investigatii de imagistica si laborator, serviciu de ambulanta si urgenta 24/ 24 h.


Profil lung
Spitalul Pelican are 87 de paturi impartite in saloane de 1 sau 2 paturi, unde toti pacientii beneficiaza de monitorizarea starii de sanatate 24h/24h, 7 zile din 7. Fiind un spital privat, siguranta si confortul pacientilor a fost pus pe primul loc, toate paturile fiind reglabile electric, saloanele fiind prevazute cu televizoare, prize rapide de oxigen si vacuum, sistem de alarmare a asistentei, monitor de functii vitale si sisteme de administrare a medicatiei intravenoase cu autocontrol. Blocul operator are in prezent 6 sali de operatie; dotarea tehnica exceptionala, precum si sistemele inovatoare de control a sterilizarii si integritatii aerului din salile de operatie (climatizare automata cu flux laminar), a sterilizarii instrumentarului chirurgical (sterilizare cu formaldehida), instalatie de apa sterila, sunt doar cateva dintre atuurile Spitalului Pelican. Tehnicile operatorii minim invazive, dublate de tehnica medicala extrem de performanta si unica in zona (de ex.
litotriptor extracorporeal, unitate de electrochirurgie de inalta performanta cu Ligasure, unitate de ablatie cu radiofrecventa, sisteme videoendoscopice de inalta calitate) scurteaza durata de spitalizare si recuperare a pacientilor internati. Specialitatile chirurgicale abordate cu succes sunt urmatoarele: ortopedie, urologie, chirurgie generala, gastroenterologie, oftalmologie, ORL, neurochirurgie. Pe langa specialitatile chirurgicale, pacientii pot beneficia de tratamente si internari si pentru urmatoarele specialitati medicale: gastroenterologie, cardiologie, medicina interna, neurologie si diabetologie.
Spitalul Pelican este acreditat de MSP ca si spital clinic si are contract de prestari servicii pentru spitalizare cu CJASSBH. Ambulatorul Spitalului Pelican are toate specialitatilie medicale.
Cuvinte cheie:
Farmacie, Medicina, Laborator, Cardiologie, Chirurgie, Oftalmologie, Neurologie, Orl, Optica, Urologie, Policlinica, Ortopedie, Gastroenterologie, Imagistica Medicala, Neurochirurgie, Diabetologie, Operatie, Spital Privat, Complex Medical, Consultatie medicale, Centrul de Radiologie
Publicaţi imagini

Păreri

Jeno

Rusine lor

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am fost operat in acest spital in august 2013, cu diagnostic hernie inghinala, nu stiu daca si acum se afla in top 10 cele mai bune spitale private dar publicitate care se face asupra spitalulul e doar o publicitate platita dar servicii de 2 bani. Au lasat in mine un tub asa zis lama(pentru secretii), ei m-au asigurat ca se va scote tubul odata cu firele. Cand am mers la intalnirea programata doctorul a zis ca nu se vede tubul fiind scos probabil de asistente. La 3 saptamani de la operatie am simtit prezenta tubului in interiorul meu. Cum este posibil ca la dotarile pe care le au, la salariile mari pe care le primesc medici si asistele, medici de "top" care sunt in spital sa nu observe un corp strain in interiorul unei persoana. Chiar daca au salari mari decat la stat tot lipseste spaga?????? Mai bine mergeam la stat ca poate eram tratat mai bine, si cu spaga cu tot ajungeam mult mai ieftin. Rusine lor!!!!!

Scrie o părere pentru spitalul pelican!

Cunoşti firma spitalul pelican? Împărtășește-ți experiența!