SC Bruma SRL, Oradea

Denumire:
SC Bruma SRL
Adresă:
B-Dul Decebal, Nr.46
Localitate:
410205 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0359-421.821
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Obiectul principal de activitate a fost si este comert si service cu scule si utilaje. Ulterior ne-am extins infiintand mai multe firme cu activitati de finantare in sistem leasing, transport, exploatari forestiere, constructii, productie de fier forjat, imobiliare, instalatii si import export.

Publicaţi imagini
Profil lung
Incepand cu anul 1990, urmare a experientei fondatorului in diverse domenii de activitate, a luat fiinta firma Bruma. In cadrul departamentului functioneaza o retea de magazine pe teritoriul judetului Bihor. Comercializam o gama diversa de scule si utilaje profesionale pentru exploatari forestiere, constructii, prelucrarea lemnului, utilaje agricole.Spatii Verzi este un departament al firmei BRUMA ce are capacitatea sa satisfaca cele mai exigente necesitati ale clientilor nostri in decoari, design, intretinere si reabilitare a gradinilor si parcurilor.
In urma importurilor si exporturilor companiei a luat fiinta aceasta activitate la un volum considerabil .In acest fel ne-am marit si dorim sa marim in continuare sfera colaboratorilor si clientilor in afara granitelor romaniei. Bruma Imobiliare este un departament in cadrul grupului de firme Bruma.
Departamentul a luat nastere ca o necesitate de a administra patrimoniul imobiliar propriu pe de o parte, si pe de alta parte datorita oportunitatilor oferite de piata imobiliara din Romania. BRUMA Fonduri Europene a fost creat pentru a oferi consultanta in vederea obtineri de catre clienti nostri a Fondurilor Europene si pentru proiectel actuale ale firmei noastre.
Descriere limbă străină
Our own locations where we market, store, provide services or where we manufacture our products help us to carry on our activity in the whole Bihor district, Romania and keep on going step by step into Europe. The Board of Directors is made up of three members who supervise 5 departments with differente profiles, each one of them being managed by a director. The entire personnel of the holding who gathers different nationalities and religions distinguishes itself by the high level qualifications, the will to progress and their loyalty. The immpresive history of the company, the name that we gained, the quality of our personnel and the strong will to win cause us to rech Nr.1 in many tops. Once you will become our partners, collaborators or the clients of our holding, you will have the opportunity to get to know us better ant it will be our pleasure to assure you of the great performance, honesty and quality of our services.

Cuvinte cheie:

Echipamente Constructii, Scule Profesionale, Motofierastraie, Motocositoare, Generator de Curent, Pamant de Flori, Masina de Taiat Asfalt, Masina de Debitat, Masina de Taiat Beton, Grilaje de Geam, Decoratiuni Gradinarit, Motofierasrtrau, Tunuri de Calbura, Compactir, Unelte Agricultura

Păreri

zena
4 Stele

Scule

, cu mai mult de 6 luni în urmă

de cand sotul meu a cunparat scule si utilaje de la Bruma este cel ma fericit zice ca a facut o afacere buna si intradevar gradina noastra arat foarte frumos asa ca recomand la toate doamnela sa ii lase pe soti sa cunpere de la bruma pentru ca este o investitiie buna
Tags: #scule si utilaje#fier forjat#inox#automatizari#confectii metalice#tamplarie metalica#imobiliare#constructii
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

SabinSferle
5 Stele

Brrrumaaa:)

, cu mai mult de 6 luni în urmă

in urma cu doi ani mi-am cumparat o drujba Sthil MS 150 care s-a dovedit a fi o alegere buna deoarece nu am avut nici o data probleme cu ea pana acum:D
Tags: ## scule# motoare# utilaje# fier# drujba# motocoasa# fierastrau
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Szilagyi Jozsef
5 Stele

profesionalism

, cu mai mult de 6 luni în urmă

daca aveti nevoie de scule,utilaje sau lucrari de fier forjat,Bruma este firma dorita.au scule si utilaje de marci cunoscute:Bosch,DeWalt,Stihl,Husqwarna,etc. cei din Oradea sau din judetul Bihor cunosc firma respectiva ca si o firma de increderea,scule si utilaje bune.

Scrie o părere pentru SC Bruma SRL!

Cunoşti firma SC Bruma SRL? Împărtășește-ți experiența!