SC Alcoprest SRL, Oradea

Denumire:
SC Alcoprest SRL
Adresă:
Str. Barierei Nr.7
Localitate:
410562 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0259-410228
Fax:
0259-418112
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

SC Alcoprest SRL si-a inceput activitatea ca firma cu capital privat in 1992. In contact cu firma Alfred Kärcher GmbH am intrat in 1995 anul cand am efectuat primul import si am devenit partener Kärcher.

Tot in 1995 am trimis primii oameni la specializare la sediul firmei Kärcher pe probleme de aparate si masini de curatat Kärcher.

De atunci firma se dezvolta odata cu economia de tip nou a tarii, echipamentele de curatenie purtand brandul Kärcher intrand din ce in ce mai mult in viata oamenilor din Romania.

Incepand cu 1 noiembrie 2009 suntem primul Kärcher Center din Romania, oferta noastra fiind de:

- Aparate si masini de curatat Karcher; - Echipamente de curatat Karcher; - Consumabile si piese de schimb Karcher.
- Service si asistenta pentru orice produs Kärcher. Personalul nostru este specializat de firma Kärcher in depanarea si intretinerea tuturor tipurilor de echipamente de curatenie Kärcher, aparate si masini de curatenie Kärcher.

Publicaţi imagini
Profil lung
In anul 1950 Karcher a produs primul curatitor cu presiune. Ca lider mondial, Karcher convinge cu un sortiment care din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si a spectrului larg de utilizare indeplineste toate dorintele - cu incalzire sau fara incalzire, mobil sau stationar.

Apa fierbinte in combinatie cu presiune ridicata produce o crestere semnificativa a randamentului de curatare. Aparatele de curatat cu presiune cu incalzire sunt recomandate in aplicatiile care presupun inlaturarea rapida, temeinica si economica a murdariei grosiere.

Clasa speciala este recomandata indeosebi pentru curatare temeinica a murdariei grosiere in special pe terenuri in santier. Astfel, aparatele se pot urca foarte usor pe schela, se pot manevra si incarca pe macara. Alegerea perfecta pentru toate aplicatiile, in care nu este posibila conectarea la reteaua de electricitate sunt curatitoarele cu presiune cu motor cu ardere interna.
Aspiratoarele uscate Karcher se folosesc in mii de cazuri in practica: in curatarea cladirilor, in hoteluri, magazine, birouri, boutiq-uri, industrie si ateliere. Curata pe pardoseli de orice tip, cu rezultate deosebite. Cu aspiratoarele Karcher cu spalare, suprafetele textile ale covoarelor, tapiteriilor pana la tapiteria masinilor, vor deveni in profunzime curate.

In ceea ce priveste puterea de aspirare, Karcher este tot mereu un etalon prin filtre inovative si tehnica utilizata. Programul complet Karcher ofera pentru curatarea cladirilor, a atelierelor si in industrie aparatul care este solutia optima pentru toate aplicatiile de curatare - fie ca este uscat, umed sau lichid.
Karcher ofera pentru benzinarii, service-uri auto, restaurante sau hoteluri, o gama variata de aparate pentru curatarea interioara si exterioara a masinilor cat si dotari complete pentru instalatiile SB.

Gama de echipamente pentru instalatiile de autoturisme si camioane se poate adapta in functie de preferintele dvs.

Cuvinte cheie:

Consumabile, Aspiratoare, Aparate de Spalat cu Presiune, Masini de Curatat Zapada, Turbina de aer, Sisteme de Purificare A Apei Potabila, Produse pentru Casa Si Gradina, Aparate de Spalat cu Abur

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Alcoprest SRL!

Împărtășește-ți experiența!