Romsprinter SRL, Oradea

Adresă:
Str. Seleusului, Nr. 28
Localitate:
3700 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0259 467 582
Fax:
0259 467 582
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Pagină verificată, Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmăPagină verificată - Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Romsprinter va ofera: Furtune hidraulice sertizate tractor Furtune hidraulice sertizate IFRON Furtune spalatorii auto si accesorii spalatorii auto Pompe de gresat Accesorii pentru pompe de gresat Pompe de ulei Cuple rapide Cricuri hidraulice Lame de cosit Saibe cupru Coliere Sigurante cu arc Borne acumulator Papuc cablu Manometre Bare de plastic Metamid poliamida

Profil lung
Principalul domeniu de activitate al firmei este producerea de furtune sertizate (pentru care oferim o garantie de 6 luni) si comercializarea unei game largi de furtune: furtune hidraulice, furtune industriale, furtune pentru produse petroliere, furtune pentru spalatorii auto - cu accesoriile aferente, precum si armaturi, bucse de strangere, fitinguri, cuple rapide sau alte produse: pompe de gresat, gresoare, pompe de ulei, bare din plastic, klingerit, lame de cosit pentru combina sau coase rotative, nituri de fier, saibe de cupru, coliere, papuc cablu, sigurante cu arc, filtre, curele, rulmenti, simeringuri, mufe rapide pneumatice, garnituri "O", splinturi, stifturi, uleiuri diferite, vaselina.Produsele, de cea mai buna calitate, provin din import (Germania, Austria, Italia). Producatorii folosesc sisteme de asigurare a calitatii produselor dupa cum urmeaza: UNI EN ISO 9001, 1994 (CERT-02595-98 AQ-BOL-SINCERT VEBA GROUP S.p.A, Italia) UNI EN ISO 9001, 2000 (CERT-13131-2003 AQ-BOL-SINCERT AMA S.p.A, Italia) DIN EN ISO 14001 (TUV CERT-01-104-042066 PRESSOL SCHMIERGERATE GmbH, Germania) Conditia necesara mentinerii calitatii este exploatarea in limita caracteristicilor tehnice. Am dori ca depozitul nostru si materialele livrate de noi sa satisfaca cerintele Dvs., astfel incat sa devenim pentru Dvs. un partener corect si de incredere.
Telul nostru primordial este ca firma noastra ROMSPRINTER sa devina principalul Dvs. furnizor. Acesta este motivul pentru care Va solicitam un necesar estimat precum si cererile de oferta pentru a putea evalua necesarul pe care trebuie sa-l avem in stoc in permanenta la dispozitia Dvs.
Speram sa avem pe viitor o colaborare utila ambelor parti, bazata pe corectitudine si sinceritate. Cerinta noastra este plata pe loc cu bilet la ordin sau fila CEC cu scadenta max. 30 zile.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Romsprinter SRL!

Împărtășește-ți experiența!