Reifen Trade SRL, Oradea

Denumire:
Reifen Trade SRL
Adresă:
Str. Clujului 304
Localitate:
410553 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
+40 (259) 427286
Fax:
+40 (259) 472772
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 1994, si are ca obiect de activitate importul si comertul cu anvelope si consumabile auto. Suntem importatori oficiali a marcii de anvelope Matador dar suntem, in acelasi timp, si dealeri autorizati a marcilor de anvelope Goodyear, Dunlop, Fulda, Vredestein si Avon.

Publicaţi imagini

Profil lung
Totodata, putem sa oferim clientilor nostri si alte marci de anvelope precum: Pirelli, Petlas si marci ale grupului Continental. Avem in stoc la preturi exceptionale: o varietate de tipodimensiuni de anvelope care acopera in proportie de 90% cerintele pietei. De asemenea, comercializam uleiuri Aral, Castrol, Liqui Moly, Omv, Elf, filtre, telescoape, acumulatori, placute de frana.
Oferim servicii rapide de montare si echilibrare, regroovare, geometria directiei, precum si schimb de bucsi, pivoti, rulmenti, telescoape, placute de frana. De asemenea, pentru uleiurile si filtrele cumparate de la noi, efectuam schimb gratuit de ulei si de filtre.
Avand in vedere experienta noastra de 13 ani in acest domeniu consideram ca suntem pregatiti sa satisfacem cele mai exigente cerinte si sa fim, cu adevarat, EXPERTII IN ANVELOPE.

Cuvinte cheie:

Auto, Schimb Ulei, Service Roti, Uleiuri, Anvelope import, Geometrie Roti, Autovehicule Anvelope Si Jante

Informaţii detaliate despre firmă

Cod de identificare fiscală
6733035

Păreri

nelutzutigan
5 Stele

anvelope auto

, cu mai mult de 6 luni în urmă

anvelopele de iarna le-am cumparat de la ei am prins un pret bun si am fost multumit.am facut acolo chiar si schimbul de ului de cateva ori preturile sunt bune. va recomand sa incercati si voi.
Tags: #auto#autovehicule anvelope si jante#anvelope import#filtre#uleiuri#service roti#geometrie roti
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

T.C.
5 Stele

Reifen Trade

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Firma serioasa, cu un stoc de marfa foarte consistenta. In plus au preturi exceptionale, cel putin la anvelopele Matador, a caror distribuitori sunt. Si calitatea este OK, si au si service de montare a produselor.
Tags: ## anvelope# matador
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

BERCANFLORIN
4 Stele

ANVELOPE

, cu mai mult de 6 luni în urmă

COLABOREZ CU EI DE CEVA VREME SUNT FOARTE SERIOSI SI LIVREAZA MARFA LA TIMP AU PRETURI NU BUNE FOARTE BUNE SI LA EI GASESTI MEREU CEEA CE AI NEVOIE

Scrie o părere pentru Reifen Trade SRL!

Cunoşti firma Reifen Trade SRL? Împărtășește-ți experiența!