Proges SRL, Oradea

*Acest sediu a fost semnalat ca fiind inactiv.
Denumire:
Proges SRL
Adresă:
Str. Nufărului 90
Localitate:
410562 Oradea
Judeţ:
Bihor

Păreri

roxy_creata
5 Stele

parchet

, cu mai mult de 6 luni în urmă

eu nu am gasit decat la proges nuanta de parchet pe care mi-am dorit-o. am cumparat parchet pentru 3 camere si am prins o promotie am platit cu 10% mai putin am fost multumita de alegerea facuta.
Tags: #vane#pardoseli#produse amenajari interioare#amenajari#usi#interioare#magazine proges#usi interior#parchetari#imbunatatiri#parchet#firme amenajari interioare#pvc linoleum#parchet laminat#triplustratificat#covoare#osb mfp#magazine amenajari interioare#parchet stratificat

Davyd
5 Stele

Proges

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este o companie foarte mare cu niste lucruri foarte bune!e un magazin farte serios cu toate marcile bune de pe piata!Se gasesc parchete,usi,geamur si etc.E un magazin OK!
Tags: ## pvc# usa# parcheta

Zarna Stelica Cristian
3 Stele

proges

, cu mai mult de 6 luni în urmă

dupa cum bine cred ca s-a vazut si la televizor, aceastia au unele dintre cele mai bune oferte la covoare, un discount de 30% parca era ultima data. Nu am vizitat acest magazin, dar le-am vizitat pe cele din Bucuresti , cel mai mare fiind la iesirea pe A1, magazin unde am gasit ceva care imi doream de mult timp si la un pret acceptabil.
Tags: ## mocheta# covoare

SabinSferle
5 Stele

...asta da proges!

, cu mai mult de 6 luni în urmă

desi am intrat de mai multe ori aicea: o data sa ma ascund de ploaie :)) so o alta data cand eram interesat de un job! asa ca am observat ca au o multime de produse la oferta plus ca sunt de calitate ridicata! Asa ca bravo lor!
Tags: ## magazin# mocheta# covor# personal# parchet# perdele# lambriuri# raion# calificat# profesionism

balajflorin
5 Stele

Proges

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este o firma care are cam tot ce vrei. De la mochee pana la usi PVC. Preturile sunt destul de bune iar calitatea nu lasa de dorit. Eu unul am ramas destul de placut impresionat cand am fost la ei ultima data sa imi cumpar mocheta.
Tags: ## pvc# covoare# mochete# design interior