Praktiker Oradea

Denumire:
Praktiker Oradea
Adresă:
Str. Ogorului Nr. 65 B,
Localitate:
Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0259.409.120
Fax:
0259.409.158
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Program: luni - sâmbătă 8.30 - 21.00; duminică 9.00 - 18.00.
Praktiker România s-a impus ca lider al pieţei do-it-yourself, un sector extrem de dinamic şi tot mai competitiv. Ne-am asumat acest rol de la începutul activităţii, încercând să ne apropiem cât mai mult de clienţii noştri şi de aşteptările pe care ei le au. Am reuşit astfel să ne extindem reţeaua foarte repede, în toate regiunile ţării. Prin soluţiile de amenajare oferite sub marca Praktiker, ne propunem să câştigăm în continuare încrederea unui număr tot mai mare de oameni.

Publicaţi imagini

Profil lung
Atât în ţara de origine, cât şi pe celelalte pieţe unde are magazine, grupul Praktiker ocupă poziţii de top în sectorul do-it-yourself. În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei, cu cea mai mare reţea de magazine specializate şi cel mai dinamic ritm de expansiune. Înfiinţată în anul 2002, Praktiker România a deschis primul magazin în luna septembrie a aceluiaşi an, în Voluntari, judeţul Ilfov. Tot aici a fost construită şi clădirea unde funcţionează sediul central al companiei.
Descriere limbă străină
Praktiker offer comprises more than 40,000 products ? building materials, decorations for interior and exterior, sanitary accessories, furniture, electronic products and home appliances, gardening products. Added to these, our company offers a wide range of adapted services that can be accessed right in the store: special orders, chromatic mixer for dyes, financial services, transport service, products return guarantee, wood cutting and sewing services.

Cuvinte cheie:

Aditivi, Tablouri Electrice, Baie, Ochelari, Chiuvete, Polizoare Unghiulare, Sudori, Cheia, Conductori de Cupru, Sorţ Piele, Armature, Set Mobilier Alb, Voal Simplu, Odorizante Bord, De Găurit, Generator aer

Păreri

Rozik Lorina
5 Stele

Angajati

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt forate multumita cu serviciile firmei. Angajatii sunt forte simpatici si ajut forte mult pentu alegerea produsului potrivit. Gama produselor este forte mare.
Tags: #angajati#produs#servicii
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Ioana Andrea
2 Stele

Praktiker

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Eu sincer n-am fost niciodata la acest supermarket,dar am auzit de la verisoara mea care a fost ca este un supermarket mare si gasesti aproape orice sortiment de produse.

Borciu Cornel
4 Stele

Praktiker

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Imi place magazinul pt. ca are o suprafata mare si o gama variata de produse pt. gospodarie la preturi avantajoase si au si personal specializat in a consilia clientul pt ca sa aleaga produsele de care chiar are nevoie

Gergely Timea-Bernadette
3 Stele

:(

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Personal nu-mi place magazinul.Intotdeauna cand avem nevoie de ceva foarte urgent ori nu gasim ori nu acel anume nu exista la Practiker,daca intrebi pe unul dintre angajati se uita total paralel

Cioara Adela
4 Stele

Praktiker

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Magazinul Praktiker mi se pare unul foarte util atunci cand doresti sa-ti renovezi sau sa-ti amenajezi o casa ...si nu numai. Este un magazin foarte mare unde gasesti absolut tot ce doresti, de la A la Z, ceea ce mi se pare foarte bine. Cand voi avea casa mea proprie, voi merge acolo sa imi cumpar tot ce imi trebuie , pentru ca momentan nu mi-am cumparat decat sarma, un ciocan ...lucruri nesemnificative.. :)
Praktiker
Tags: ## gradina# amenajari casa
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Praktiker Oradea!

Cunoşti firma Praktiker Oradea? Împărtășește-ți experiența!