Orange shop Oradea

Adresă:
Strada Republicii 18-22A
Localitate:
410025 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
411
Mobil:
0744 411 411
Telefon:
0374 443 030
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Păreri

ardelean danut
1 Stele

solutii

16 august 2013

ce ne facem cu semnalul pe strada bumbacului

Matei Alina Cris
1 Stele

incompetenta

, 19 iunie 2013

tineri, dar incompetenti, nu stiu sa-ti scrie nici macar o factura!!!

nicu_mangra1982
1 Stele

telefon trimis la service de doua ori

11 martie 2013

buna ma numesc nicu mi-am cumparat din magazinul orange shop oradea un telefon nokia asha 302 pe care lam primit defect, lam dus inapoi si la trimis la service din care mila trimis tot cu aceias problema, acuma la trimis din nou la service oare tot asa o sa-l primesc si a treia oara. va bateti zoc de clienti, nici macar un telefon in timpul in care mati lasat fara telefon nu am primit. cu este posibil sa vina din service cu aceias problema????????
Tags: #telefon defect direct din magazinScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Chirita Sorin
5 Stele

Orange

, 30 decembrie 2009

Am avut cu ceva timp in urama un abonament si am fost multumit de el nu era la un pret ridica dar cand am luat abonamentul am cumparat un telefon foarte buna care era in primele lui ale aparitiei lui si costa ceva dar totui abonamentul era mic.Va recomand pentru preturile scazute.

Andreea Ionescu
4 Stele

Orange Shop

, 30 decembrie 2009

Intru aici macar odata pe saptamana, pe langa faptul ca sunt abonatul lor, au expuse tot timpul unele telefoane si laptopuri pe care le putem incerca, testa, lua in mana (pana la o anumita limita normal). Personal aici am intrat prima data in contact cu noul Macbook Air, pe care pana atunci l-am vazut doar din imaginile de pe net. Caseritele chiar sunt cateodata putin indeferenti cu clientii dar alte minusuri nu am in fata acestui magazin.
Tags: ## mobil# orange# gmsScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Borciu Cornel
3 Stele

Orange Shop

, 29 decembrie 2009

In mare am o parere buna despre magazinul din centru. Imi place ca au un spatiu generos, curat. Fiind amplasat in centrul orasului, in apropiere de serviciul de evidenta a populatie, spitalul militar si altele, este foarte aglomerat tot timpul si din aceasta cauza si angajatii sunt mai grabiti, mai neatenti in a oferi unele informatii importante clientului, cred ca ar trebui sa fie suplimentat numarul angajatilor pt. ca sa nu fie timpii de asteptare atat de mari si pt. ca informatiile furnizate de ei sa fie complete
Tags: ## telefonie mobilaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Gergely Timea-Bernadette
4 Stele

magazin

, 28 decembrie 2009

Orange shop este intotdeauna aglomerat.Oamenii vin aici sa-si plateasca facturile,daca au probleme cu telefoanele in garantie,cu cartela sim.Intotdeauna este o coada mare si trebuie sa astepti intre o jumatate de ora si o ora sa ajungi si tu acolo si sa-ti spui problema.Angajatii sunt amabili.
Tags: ## telefoane# abonamenteScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Anca Martin
4 Stele

orange oradea

, 28 decembrie 2009

Imi place foarte mult echipa Orange de pe Republicii, sunt tineri, au rabdare, iti explica ce se poate si ce nu, greselile si nemultumirile ulterioare sunt datorate mai mult clientiolr, care au obligatia sa citeasca cuc ea mai mare atentie contractul sia tunci bvor evita situatii neplacute. Sunt cu Orange de 6 ani si nu am de gand sa schimb.. :)
Tags: ## telefonie mobi;aScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Martin Gratian
3 Stele

Orange

, 23 decembrie 2009

Sincer de cand am abonament la orange numai in pierdere am iesit, in afara de telefon. Cand mi-am facut abonament mi-am luat si telefon. Toate buna pana cand am observat ca factura mea e tot mai mare pe luna ce trece. Am mers la ei nu o data ca as vrea sa imi schimb abonamentul ca nu imi este util si nu vorbesc la cat platesc dar de fiecare data ei mi-au zis ca nu pot ca mi-am facut abonament la ei pe 1 an si numa dupa ce expira contractul o sa se poata. Nu mi se pare corect, dar poate numai eu sunt de vina. Data viitoare o sa fiu mai atent, cu toate ca vreau sa renunt la ei de cum imi expira contractul.
Tags: ## telefoane# facturiScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

vekerdy laszlo
3 Stele

orange

, 23 decembrie 2009

usor de gasit este situat incentrul orasului personal amabil oferte bune la minute si tarife acceptabile telefoane de ultima generatie pe gustul fiecaruia asa mai departeScrie o părere pentru Orange shop Oradea!

Cunoşti firma Orange shop Oradea? Împărtășește-ți experiența!