Hervis Lotus Center Oradea

Adresă:
Str. Nufarului 30
Localitate:
410533 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
+40 259 406 430
Fax:
+40 259 406 433
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Compania Hervis Sports, infiintata in anii ´70 in Austria, are o traditie de peste 30 de ani in domeniul comercializarii de articole sportive de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi si cu cele mai atractive oferte.

Profil lung
Se numara printre cei mai mari si mai longevivi retaileri in domeniul sportului. Produsele sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.

Păreri

dacian.alin84
4 Stele

Hervis

, 22 martie 2011

in urma cu o luna am cumparat paleta pentru tenis de masa la la un pret super si de calitate credeam ca daca zici Hervis zici preturi mari dar nu e asa incercati il recomand
Hervis
Tags: #antrenament#training#ironman#gimnastica#traseu montan#traseu#service schi#service biciclete#oferte#promotii#soldare#iarna#vara#speciale#produse sport#club sportiv#bonus#cont#echipe#outlet#romania#slovenia#austria#croatia#ungaria#cehia#adidas#nike#puma#columbia#mammut#wilson#kettler#scott#fischer#atomic#kilimanjaro#balance#reebok#fila#rollerblade#echipamentScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Davyd
5 Stele

Hervis

, 3 ianuarie 2010

Este un magazin cu o gama mare de articole de sport,cele mai mari producatori cum este NIKE,ADIDDAS,REEBOK,etc.Si eu de multe ori ma duc la Hervis si fiecare data cand intru ceva cumpar!
Tags: ## incaltaminte# imbrachaminte# mingi# echipamente de bodybuilding# etc.Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Rad Gabriel
5 Stele

Articole Sportive

, 31 decembrie 2009

La hervis gasesti aproape orice e legat de sport,preturi acceptabile si produse de calitate foarte buna.Magazinul e foarte mare si personalul e amabil cu toti clientii sai.

Szabo Kriszta
4 Stele

Hervis

, 26 decembrie 2009

In anul trecut s-a deschis Hervis la Oradea, in Lotus Center. Are o gama larga cu imbracaminte si incaltaminte de marci renumite.Merita sa cumpar de acolo.
Tags: ## imbracaminte si incaltaminteScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Gergely Timea-Bernadette
3 Stele

:)

, 23 decembrie 2009

Magazinul Hervis cu marci renumite are preturile accesibile,cate-o data reduse.Tot aseasi calitate ca in celelalte magazine de marci dar poate mai ieftin

Gal Daniel
5 Stele

HERVIS

, 22 decembrie 2009

intradevar ce-i de la HERVIS au cele mai bune articole sportive! la ei chiar gasesti tot ce cauti!si de calitate!!.
Tags: ## articole sportiveScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Cioara Adela ramona
5 Stele

Hervis

, 21 decembrie 2009

Imi place magazinul Hervis si chiar i-am facut prietenului meu un cadou foarte frumos anul aceste din acest magazin: i-am cumparat o racheta de tenis de calitate , de care s-a bucurat mult. De la hervis am o jacheta de anul trecut si sunt foarte multumita de ea, arata foarte bine si acum, desi am purtat-o aproape zilnic timp de un an. Anul acesta mi-am cumparat o pereche de adidasi Adidas, erau la promotie. Acest magazin are oferte foarte bune, merita sa profitam de ele.
Tags: ## adidasi# haine# articole sportiveScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Fernback Janika
5 Stele

Calitate

, 21 decembrie 2009

De cate ori am ocazia si timp ma duc la o plimbare in lotus si tot timpu trec si pe la adidas imi place au haine de calitate un pic cam scumpe dar de calitate "calitatea se plateste"
Tags: ## sport# imbracaminte# haineScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Andreea Ionescu
4 Stele

Hervis

, 21 decembrie 2009

Oferta bogata, multe marci de renume dar atentie cumparati numai cand au promotii, eu putem sa economisesc 60 de roni daca aveam mai multa rabdare.
Tags: ## adidasi# pantofiScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Cioara Adela
3 Stele

despre Hervis

, 19 decembrie 2009

Este un magazin cu multe articole sport be buna calitate. Chiar cand s-a deschis aripa noua de la Lotus Center a fost o oferta la adidasi si ne-am luat si eu si prietenul meu. Vreau sa spun ca dupa un an adidasii mei arata foarte bine.Scrie o părere pentru Hervis Lotus Center Oradea!

Cunoşti firma Hervis Lotus Center Oradea? Împărtășește-ți experiența!