Gavella Com SRL, Oradea

Adresă:
Calea Borsului nr 14B
Localitate:
410605 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
004 0259 267 082
Fax:
004 0259 267 082
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
E-mail:
sme@rdsor.ro
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Obiectivul de bază al colectivului este de a furniza în mod continuu produse şi servicii de înaltă calitate astfel încât să asigure conformitatea cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementarile aplicabile, precum şi de a creşte satisfacţia clientului în legătură cu aceasta.

Profil lung
Societatea a reusit sa se impuna prin profesionalism, prin rezultatele obtinute si nu in ultimul rand, prin dedicatia cu care se implica in fiecare lucrare executata. SC GAVELLA Com SRL se adreseaza tuturor intreprinderilor mici, mijlocii si mari, abordand lucrari simple dar si din cele mai complexe, respectand termenele si cerintele beneficiarilor, normele de calitate, standardele si prescriptiile tehnice in vigoare. SC GAVELLA Com SRL este un partener intotdeauna deschis catre dorintele si propunerile clientilor si colaboratorilor sai, cautand tot timpul cea mai potrivita cale pentru imbunatatirea continua a relatiilor de afaceri.
In relatiile cu clientii, furnizorii si partenerii de afaceri, politica noastra este bazata pe incredere reciproca, loialitate si respect.Echipa SC GAVELLA Com SRL are peste 160 angajati specialisti, ingineri, muncitori si dispune de mijloacele care fac din respectarea termenelor de executie o realitate. Viziunea noastra este sa construim, tinand cont de calitatea lucrarilor, iar pentru aceasta punem accent pe: respectarea proiectelor si normelor legale, respectarea termenelor de constructie, respectarea devizelor oferta, protectia mediului.
LUCRARI - Canalizare - Sali de sport - Alimentari cu apa - Inlocuiri retele termice - Reabilitari drumuri comunale - Pietruire drumuri comunale - Amenajare trotuar - Inlocuire Pompe Incendiu - Modernizare strada sat Margine - Consolidare de mal Crisul Repede - Magazin Real Oradea decopertare, balastare - Deviere Canal Desecare - Aparare impotriva inundatiilor - Amenajare Vale Margauta - Fosa septica - Reabilitarea sistemului de alimentare cu apa - Acumulare permanenta - Hale industriale - Pod - Statie de pompare - Pardoseli industriale - Amenajari interioare - Pavaje - Teren de forbal

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Gavella Com SRL!

Împărtășește-ți experiența!