Fundatia Ruhama, Oradea

Fundatia Ruhama
B-Dul General Magheru Nr. 21
410057 Oradea
Bihor
004 0259 456 180
004 0259 456 180
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Fundatia Ruhama - principalul partener civic al actorilor publici si companiilor reprezentand la cel mai inalt nivel interesele cetatenilor.
Fundatia Ruhama este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si apolitica, infiintata in anul 1996. Fundatia Ruhama este o organizatie expert in domeniul social cu o echipa interdisciplinara care dezvolta programe si servicii raspunzand nevoilor sociale ale grupurilor si comunitatilor vulnerabile din regiune pentru cresterea calitatii vietii acestora indiferent de etnie, religie si gen.

  1. Galerie imagini
  2. Noutăţi

Profil lung
Fundatia Ruhama este furnizor acreditat de servicii sociale incepand cu anul 2003, cand a pus bazele serviciilor de ingrijiri la domiciliu pentru persoane varstnice si persoane cu dizabilitati. Mai tarziu, gama de ingrijiri la domiciliu a fost completata cu servicii de ingrijiri medicale la cererea beneficiarilor, in marea lor parte imobilizati la pat si avand acces ingreunat la servicii medicale. In paralel, coreland oportunitatile de finantare Phare cu nevoile sociale ale cetatenilor, fundatia a infiintat un nou serviciu: Biroul de Consiliere pentru Cetateni Oradea, care furnizeaza zilnic servicii gratuite de informare si consiliere din octombrie 2002.
Cel mai recent serviciu social creat este Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Parinti si Copii, lansat in 2007, care urmareste rezolvarea cazurilor sociale identificate in munca zilnica de teren in comunitatile dezavantajate, in special pentru a ajuta familiile sa mentina/reintegreze copiii in scoala. Pe parcursul celor 6 ani de furnizare neintrerupta a serviciilor sociale, Fundatia Ruhama a sprijinit autoritatile publice din judetul Bihor pentru a infiinta si eficientiza servicii sociale indispensabile pentru societatea romaneasca.
Astfel, cu suportul fundatiei, s-au infiintat urmatoarele servicii sociale preluate de autoritati: Centrul de Informare si Consiliere din Tinca in parteneriat cu Primaria Tinca; Centrul Temporar pentru Copii ?Cuore? din Oradea in parteneriat cu Administratia Sociala Comunitara Oradea; Centrul de Zi pentru Copii din Haieu, Centrul de Zi pentru Copii ?Prichindel? din Rontau, Cantina Sociala si Centrul Comunitar de Informare si Consiliere din Sanmartin in parteneriat cu Primaria Sanmartin; Centrul de Zi pentru Persoane Varstnice din Alesd si Cantina Sociala din Alesd in parteneriat cu Primaria Alesd.
Cuvinte cheie:
Formare Profesionala, Servicii Sociale, Transparenta, Ingrijiri medicale la Domiciliu, Ingrijiri la Domiciliu, Dezvoltare Comunitara, Corectitudinea, Centru de Consiliere, Empatia, Asistenta Si Recuperare la Domiciliu, Respectul pentru Beneficiari, Comportamentul Etic
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Fundatia Ruhama!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Twitter