Elemental - Produse Bio, Oradea

1 Recenzie
Elemental - Produse Bio
Piata Cazarmii Nr. 15
410188 Oradea
Bihor
0259 436 755
0359 410 552
0259 436 755
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 3 luni

Orar cu publicul

luni
09:00 – 17:00
marţi
09:00 – 17:00
miercuri
09:00 – 17:00
joi
09:00 – 17:00
vineri
09:00 – 17:00
sâmbătăÎnchis
duminicăÎnchis
Este inchis.
Deschide peste  1 zi 17 h 28 min.
1 zi 17 h 28 min

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J05/1438/1996
CIF
RO8999719
Data înființării
2000

Descriere

Ingrediente cosmetice, retete şi tot ce aveti nevoie pentru prepararea cosmeticelor acasa. 0259-436755


Profil lung
Compania Elemental furnizeaza de peste cinci ani ingrediente cosmetice şi produse naturale de îngrijire şi igiena personala. Aceste produse sunt destinate pentru uz casnic. Activitatea noastra se concentreaza asupra propunerii unei game complete de ingrediente cosmetice naturale ce vin împreuna cu informaţii detaliate şi servicii aferente utilizarii acestora. Principalele produse le oferim sub brandul propriu MAYAM, marca ce asigura continuitate în calitate şi disponibilitate Ca furnizor solid pentru aceste produse, am creat cadrul material, logistic şi de competenţa pentru a asigura deservirea clienţilor şi partenerilor în condiţii legale şi de siguranţa pentru consumatori.
Ne conformam în activitatea noastra la reglementarile naţionale privind sanatatea publica, protecţia mediului şi la legislaţia comunitara ce include Directiva Consiliului Europei 76/768/EEC privind produsele cosmetice, cu amendamentele la zi. Gama noastra de produse BIO este certificata de Ecocert Franţa: Licenţa 2012 Elemental este auditat, controlat şi certificat de ECOCERT Franţa, unul dintre cele mai mari organisme de certificare de renume mondial. Este urmarita şi verificata calitatea, securitatea, trasabilitatea, ambalarea, depozitarea şi etichetarea produselor, respectarea normelor de igiena, evidenţa gestiunii, documentele interne şi comerciale precum şi toate practicile prin prisma ecologica.
Va îndemnam sa va asumaţi un rol activ în propria sanatate şi frumuseţe! Alegerile pe care le faceţi influenţeaza calitatea vieţii, iar optând conştient pentru soluţii cât mai naturale va vor apropia de starea fireasca a omului şi anume sanatatea şi armonia. Credem cu tarie ca apelând la soluţiile şi tratamentele naturale, hrana integrala şi terapii complementare, putem sa beneficiem de sanatate fizica şi mentala, frumuseţe şi vitalitate pe termen lung.
Cuvinte cheie:
Produse Naturiste, Frumuseţe, Sanatate, Cosmetice Bio, Cosmetice naturale, Produse pentru Copii, Aromaterapie, Produse Organice, Haine Bebelusi, Detergenti Ecologici, Produse de Cosmetica Şi Înfrumuseţare
Publicaţi imagini

Păreri

Crian

sugestii produse bio sanatoase

cu mai mult de 6 luni în urmă

Va sugerez ca la produsele cosmetice pe langa faptul de a avea caracteristica bio, sa aveti in vedere si protectia mediului, mai putine ambalaje de plastic sau deloc iar daca totusi sunt de plastic, sa le comercializati in regim de refolosire a ambalajului. Cosmeticele sa fie realizate 100% din plante inclusiv glicerina sa fie din plante pentru a preveni raspandirea bolilor incurabile de la animale la om. Sapunurile sa aiba cat mai putine componente naturale, fara parabeni. Va multumesc.
#produse#bio#sanatos#sugestie
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Elemental - Produse Bio!

Cunoşti firma Elemental - Produse Bio? Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Twitter