Class Mode S.r.l, Oradea

Denumire:
Class Mode S.r.l
Adresă:
Str. Biruinţei 13
Localitate:
410505 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0359 - 235.021
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Produsele noastre pot fi gasite in Oradea, Baia Mare, Alexandria. In viitorul apropiat ne propunem sa ne extindem aria de acoperire la nivel national si ne pregatim intrarea pe piata europeana (primele tinte: Olanda, Germania). Produsele Class Mode sunt adresate femeilor elegante, cu tinute office pentru cele ce lucreaza/traiesc intr-un mediu in care imaginea conteaza, tinute elegante pentru ocazii speciale, dar cu modele putine tocmai datorita caracterului unicat al acestor produse. De asemnea ne adresam si femeilor elegante, dar orientate pe marimi mari si foarte mari, femei care nu doresc sa poarte doar haine care le vin ci vor sa aiba posibilitatea de a alege, si de a-si adapta preferintele la silueta. Exact pe aceasta linie mizam pentru extinderea pe pietele europene mentionate.

Publicaţi imagini
Profil lung
Este prezenta pe piata confectiilor pentru femei din Romania din 1994, timp in care am evoluat in continuu pentru satisfacerea cererile clientelor noastre.

Cuvinte cheie:

Fuste, Confectii Dama, Haine Online, Producator Textile, Rochii Banchet, Haine Ocazie, Creatoare de Moda, Haine Xxxl

Păreri

piccolo
4 Stele

haine

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Aici se gasesc haine si pentru copii si pentru adultii.Calitatea hainei este una foarte buna.Si preturile sunt accesibile.

Scrie o părere pentru Class Mode S.r.l!

Cunoşti firma Class Mode S.r.l? Împărtășește-ți experiența!