Bricostore Oradea

5 Păreri
Bricostore Oradea
Calea Aradului, Nr. 62
Oradea
Bihor
0374 18 13 01
0374 18 13 00
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
08:30 – 21:00
marţi
08:30 – 21:00
miercuri
08:30 – 21:00
joi
08:30 – 21:00
vineri
08:30 – 21:00
sâmbătă
08:30 – 21:00
duminică
08:30 – 18:00
Este deschis.
Închide peste  42 min.
42 min

Descriere

Grupul francez Bricostore face parte din compania Bresson, o companie care a fost creată cu mai mult de 150 de ani în urmă. Încă de la începuturi, compania a avut ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul.

În România, Bricostore vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi cu cele mai potrivite produse, idei şi servicii pentru renovarea, construirea şi amenajarea casei şi grădinii.

Bricostore pune la dispoziţia clienţilor săi peste 40.000 de produse pentru construirea, renovarea şi amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.


Profil lung
În acest moment mai deţine în Franţa supermagazine alimentare Monoprix şi spaţii comerciale But, destinate articolelor de mobilier.
In plus, Bricostore ofera si o gama larga de produse exclusive, pe care clientii nu le pot gasi decat aici.
Pe langa oferta diversificata de produse si utilitati, alaturi de un raport calitate - pret excelent, Bricostore aduce si o gama completa de servicii: drive-in pentru materiale de constructii, inchiriere de unelte si scule, mixare vopsele, inramare de tablouri, confectionare de perdele si decupare placi din lemn si sticla.
Toti clientii Bricostore beneficiaza inca din prima zi de un sistem de recompensare a fidelitatii, materializat in cele 2 carduri de fidelitate Bonus Card si Partener Card.
Clientii fideli Bricostore sunt anuntati periodic despre oferta curenta Bricostore, noutatile aparute, promotiile care se desfasoara in magazin si alte evenimente importante special create pentru acestia.
Luna de luna, Bricostore pune la dispozitia celor interesati un catalog cu produse la preturi speciale. Astfel clientii Bricostore beneficiaza in permanenta de cea mai buna oferta si de cele mai mici preturi. In plus, Bricostore vine si cu o serie de cataloage speciale, dedicate unei anumite activitati de bricolaj. Exemple in acest sens sunt cataloagele tematice tiparite in 2007: gradina, sali de baie, materiale de constructii si decoratiuni, cu un format "glossy", un design modern si cu cele mai bogate si complete oferte pentru amenajarea casei si a gradinii.
Descriere limbă străină
In Romania, Bricostore comes to meet the wishes of its customers with appropriate products, ideas and services for the renovation, construction and arrangement of the house and garden.

These include the latest technologies and building materials, a wide range of tools, hardware, paint, electrical products, wooden products, interior decorations, plants and garden furniture.
In addition, Bricostore offers a wide range of exclusive products, which customers can find only here: GO / ON or BRICOLINE products.

Besides offering of products and utilities, with an excellent ratio quality/price, Bricostore brings a full range of services: Drive-in for building materials, rent tools, mixing paints, frames, production of curtains and cutting wood machine.

All clients can benefit from the first day of a system to reward their loyalty: Bonus Card or Partner Card, having in this way access to more benefits: customers are notified periodically about current tender, about news, events or actions take place in store, promotions and other important events.
Cuvinte cheie:
Lemn, Electrice, Usi, Ferestre, Centrale termice, Decoratiuni, Gresie, Faianta, Flori, Vopsele, Supermarket, Caramida, Finisaje, Baterii, Panouri, Perdele, Mic Mobilier, Scari, Plante, Parchet Laminat, Mobilier Bucatarie, Rame, Tapet, Mochete, Vopsea, Mobilier Baie, Suport, Cabine de Dus, Lambriuri, Parchet Masiv, Dulap, Mobilier Pal, Comercianti, Curatat Covoare, Feronerie Usi, Gratare, Scari Interior, Arbusti, Clante, Cada, Pompe de apa, Companiei, Plante Interior, Ghiveci, Cleste, Mese Pliante, Plăci, Plante de Exterior, Adezivi Lemn, Chiuvete de Bucatarie, Polite, Masina de Tuns Iarba, Faianta Bucatarie, Chituri Vanzari, Produse din Fier, Lambriuri Pal, Decoratiuni de Craciun, Suport Tv, Produse de Sezon, Articole Sezoniere, Cabana Lemn, Sina Draperii, Caramizi Nevada, Acoperiri Sol, Suport Carti, Scule Curatat, O Gama Larga, Decoratiuni de Pasti, Plante Sezonale
Publicaţi imagini

Păreri

Lidia Piscoi

BRICOSTORE

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Bricostore mereu pe placul oamenilor!Aici gasesti tot ce-ti trebuie pt casa ta,chiar si aranjamente si decoratiuni pt camere!

T.C.

Bricostore

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am pareri mixte legate de Bricostore. Pe de o parte au gama variata, angajati amabili. In plus au avut niste promotii si proiecte bune anul acesta, motiv pentru care am cumparat destul de multe materiale de la ei. Totusi mi-a fost creata o impresie negativa cand, din punctele bonus acumulate am comandat un cadou, si dupa aproape 2 luni de asteptare am primit altceva, care nu semana cu ce am comandat...la intrebarea mea am primit doar raspunsul: "nu se mai poate aduce modelul acela". Nu mi se pare un comportament corect fata de un client.
## bricolaj oradea puncte bonus
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Dora P

bricostore?

, cu mai mult de 6 luni în urmă

O gama foarte variata de produse, multe lucruri interesante si personal foarte amabil si util...pt asta aleg bricostore aproape intotdeauna la cumparaturile de profil. Bravo Bricostore!

Fernback Janika

bricostore oradea

, cu mai mult de 6 luni în urmă

bricostore multe produse interesante si noi eu petrec ore in sir acolo au o gama variata de produse , si decoratiunile de craciun sunt superbe
## interior# exterior# amenajari
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Annamaria

Bricostore

, cu mai mult de 6 luni în urmă

In ultimul timp de multe ori mergeam la bricostore, desi preturile magazinului nu sunt cele mai bune.Dar lucratori comerciali sunt amabili si ca un lucru pozitiv asi putea aminti punctele bonus de cadou.

Scrie o părere pentru Bricostore Oradea!

Cunoşti firma Bricostore Oradea? Împărtășește-ți experiența!