Bioinvest S.r.l, Oradea

Denumire:
Bioinvest S.r.l
Adresă:
Str. Roman Ciorogariu Nr. 62
Localitate:
410009 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0259 412 295
Telefon:
0259 471 132
Mobil:
074 432 2429
Fax:
0259 464 553
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul medical Bioinvest a reusit sa atraga medici specialisti din toate disciplinele, oferindu-le instrumentele indispensabile pentru a performa. Programele interne de informare si perfectionare continua a asigurat staff-ul medical Bioinvest ca vor fi mereu aproape de varful disciplinei medicale moderne. Mai mult, filozofia corporativa implementata la toate nivelurile organizatiei garanteaza tuturor celor ce trec pragul centrului medical ca vor fi tratati asa cum se cuvine: cu respect, consideratie si profesionalism.

Publicaţi imagini

Profil lung
Conceptul "Bioinvest - medical center" este unul extrem de simplu: Pentru a le putea oferi clientilor nostri actul medical asa cum trebuie el sa fie, avem medici specialisti care folosesc aparatura de ultima generatie si care ofera, inainte de toate, respect si consideratie! Ce inseamna, de fapt, actul medical? Efectuarea investigatiilor sigure de laborator, interpretarea corecta a rezultatelor, stabilirea diagnosticului si identificarea unei solutii terapeutice optime. Sistemul informatizat care guverneaza activitatea Bioinvest asigura bunul mers al lucrurilor incepand de la receptie, continuand cu prelevarea, etichetarea si monitorizarea probelor, pana la generarea fiselor de client in server si gestionarea rezultatelor. Micile detalii care insotesc actul medical in sine sunt tratate la Bioinvest ca elemente vitale ale misiunii organizatiei. Personalul Bioinvest se asigura constant ca zambetul care te intampina la receptie, consultatiile amanuntite si curatenia desavarsita vor fi constante ce te vor insoti pe tot parcursul experientei tale la Bioinvest.

Cuvinte cheie:

Farmacie, Medicina, Medical, Chirurgie, Sănătate, Analize, Oftalmologie, Neurologie, Pediatrie, Orl, Dermatologie, Psihiatrie, Acupunctura, Pneumologie, Laboratoare de Analiza, Echografie, Proctologie, Laborator de Analiza, Consultatii pentru Cardiologie

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J05/314/2000
Număr de agajați
20
S.I.C
8690 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Bioinvest S.r.l!

Împărtășește-ți experiența!