Bioinvest S.r.l, Oradea

Bioinvest S.r.l
Str. Roman Ciorogariu Nr. 62
410009 Oradea
Bihor
0259 412 295
0259 471 132
074 432 2429
0259 464 553
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J05/314/2000
Număr de agajați
20
S.I.C
8690 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana

Descriere

Centrul medical Bioinvest a reusit sa atraga medici specialisti din toate disciplinele, oferindu-le instrumentele indispensabile pentru a performa. Programele interne de informare si perfectionare continua a asigurat staff-ul medical Bioinvest ca vor fi mereu aproape de varful disciplinei medicale moderne. Mai mult, filozofia corporativa implementata la toate nivelurile organizatiei garanteaza tuturor celor ce trec pragul centrului medical ca vor fi tratati asa cum se cuvine: cu respect, consideratie si profesionalism.

 1. Cariere
 2. Galerie imagini
 3. Noutăţi
 4. Produse şi servicii

Profil lung
Conceptul "Bioinvest - medical center" este unul extrem de simplu: Pentru a le putea oferi clientilor nostri actul medical asa cum trebuie el sa fie, avem medici specialisti care folosesc aparatura de ultima generatie si care ofera, inainte de toate, respect si consideratie! Ce inseamna, de fapt, actul medical? Efectuarea investigatiilor sigure de laborator, interpretarea corecta a rezultatelor, stabilirea diagnosticului si identificarea unei solutii terapeutice optime. Sistemul informatizat care guverneaza activitatea Bioinvest asigura bunul mers al lucrurilor incepand de la receptie, continuand cu prelevarea, etichetarea si monitorizarea probelor, pana la generarea fiselor de client in server si gestionarea rezultatelor. Micile detalii care insotesc actul medical in sine sunt tratate la Bioinvest ca elemente vitale ale misiunii organizatiei. Personalul Bioinvest se asigura constant ca zambetul care te intampina la receptie, consultatiile amanuntite si curatenia desavarsita vor fi constante ce te vor insoti pe tot parcursul experientei tale la Bioinvest.
Cuvinte cheie:
Oftalmologie, Dermatologie, Acupunctura, Pneumologie, Laboratoare de Analiza, Farmacie, Medicina, Medical, Sănătate, Chirurgie, Analize, Pediatrie, Neurologie, Orl, Psihiatrie, Echografie, Proctologie, Laborator de Analiza, Consultatii pentru Cardiologie
Bioinvest S.r.l apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Bioinvest S.r.l!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Str. Menumorut Nr. 12
    Oradea
 2. Sirul Canonicilor 23
  410161  Oradea
 3. Str. Nicolae Jiga Nr. 66
  410089  Oradea
 4. Str. Dimitrie Cantemir Nr.39 Bl. C39
    Oradea
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere