Bioinvest S.r.l, Oradea

Denumire:
Bioinvest S.r.l
Adresă:
Strada Roman Ciorogariu 62
Localitate:
410009 Oradea
Judeţ:
Bihor
Telefon:
0259 412 295
Fax:
0259 464 553
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul medical Bioinvest a reusit sa atraga medici specialisti din toate disciplinele, oferindu-le instrumentele indispensabile pentru a performa. Programele interne de informare si perfectionare continua a asigurat staff-ul medical Bioinvest ca vor fi mereu aproape de varful disciplinei medicale moderne. Mai mult, filozofia corporativa implementata la toate nivelurile organizatiei garanteaza tuturor celor ce trec pragul centrului medical ca vor fi tratati asa cum se cuvine: cu respect, consideratie si profesionalism.

Publicaţi imagini
Profil lung
Odata cu introducerea in sistemul informatizat a datelor fiecarui client, calculatorul preia toate sarcinile de organizare, etichetare si monitorizare. Factorul uman are insa locul sau acolo unde este indispensabil. De exemplu, la recoltarea probelor.
Una din preocuparile permanente ale specialistilor care se ocupa cu recoltarea probelor este asigurarea confortului pe toata durata procedurilor si prelevarea acestora in cele mai sigure conditii eliminand complet orice risc prin folosirea ustensilelor de unica folosinta. Odata finalizata recoltarea, probele biologice intra, la randul lor, in atentia calculatorului, fiind din start atribuite fisei corespunzatoare de client creata deja in server.
Dupa etichetare, probele isi incep drumul atent monitorizat catre laboratorul de analize medicale. Traseul urmat de probele biologice de la recoltare pana la analizare este unul foarte strict reglementat, niciodata nu vor iesi pe aceeasi cale pe care au intrat.

Cuvinte cheie:

Medicina, Chirurgie, Analize, Oftalmologie, Neurologie, Pediatrie, Orl, Dermatologie, Psihiatrie, Acupunctura, Pneumologie, Laboratoare de Analiza, Echografie, Proctologie, Laborator de Analiza, Consultatii pentru Cardiologie

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Bioinvest S.r.l!

Împărtășește-ți experiența!